Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI OD TRI

Nastavljen hrvatski šou u Beogradu: Nova pobjeda na Svjetskom prvenstvu uoči obračuna odluke

Zagreb: 3. kolo Svjetskog prvenstva Divizije II,  skupine A u hokeju na ledu: Hrvatska - Kina
Luka Stanzl/PIXSELL
24.04.2024.
u 18:19

U četvrtak će Hrvatska igrati protiv Izraela, a utakmica počinje u 12.30 sati. U zadnjem kolu u subotu igrat će Hrvatska i Srbija

Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu upisala je treću pobjedu u dvoboju 3. kola Svjetskog prvenstva divizije IIA, koje se održava u Beogradu. Nakon 11-2 protiv Islanda te 3-2 protiv Australije, hrvatski hokejaši na ledu pobijedili su u trećem nastupu Ujedinjene Arapske Emirate s 4-1 (2-1, 1-0, 1-0). Prije ovog susreta, baš kao i Hrvatska, tako je i reprezentacija UAE-a imala maksimalne dvije pobjede.

Hrvatska je povela u sedmoj minuti, a strijelac je bio Fran Završki, dok je samo 15 sekundi kasnije na 1-1 izjednačio Luka Vukoja. Hrvatska se vratila u vodstvo u samoj završnici prve trećine, a za 2-1 je pogodio Ivan Janković. U preostale dvije dionice Hrvatska je zabila po pogodak za konačnih 4-1. Strijelci su bili još jednom Fran Završki te Marko Katić.

Hrvatska je vodeća na ljestvici te ima maksimalnih devet bodova. Po šest su skupili Ujedinjeni Arapski Emirati i domaćin Srbija, koja ima utakmicu manje. U četvrtak će Hrvatska igrati protiv Izraela, a utakmica počinje u 12.30 sati. U zadnjem kolu u subotu igrat će Hrvatska i Srbija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije