Najdraži čestitari

Natko: Pokušavam zapamtiti trenutak, da znam za ubuduće

Natko Zrnčić-Dim
AFP
28.02.2010.
u 14:56

– Ma prezadovoljan sam svojim nastupom na OI-ju, pogotovo kako sam odvozio slalom i kombinaciju - kazao je Natko koji je s velikim žarom dijelio Ivičinu sreću.

Janica Kostelić ovoga puta nije imala što prigovoriti starijem bratu.

– Sestra je bila vrlo sretna, ona uvijek gleda kako skijam, a ne završni rezultat. Zato me kritizirala zbog toga što nisam išao maksimalno u kombinaciji, no danas mi nije mogla prigovoriti da nisam dao sto posto, danas mi nije mogla ništa prigovoriti – objašnjavao je nakon utrke srebrni slalomaš.

Natko Zrnčić-Dim doskijao je do 19. mjesta, što je rezultat za pohvalu, budući da je specijalist za brze discipline.

– Ma prezadovoljan sam svojim nastupom na OI-ju, pogotovo kako sam odvozio slalom i kombinaciju. Time što u nekim disciplinama nisam uspio odvoziti kako sam zamislio ne razbijam glavu, nema veze.

Ulazak među najboljih 30 već je bio uspjeh za Zagrepčanina.

– Ma zacrtano sam ispunio već kada sam u cilj ušao sa zelenim svjetlom, ostavivši sedmoricu skijaša iza sebe. O tome sam razmišljao u startnoj kućici, po to sam se spustio, a dalje me više nije bilo briga.

Brzo je otišao s podija za vodećeg skijaša, zaboravio na svoj plasman i pretvorio se u vatrenog navijača.

– Gledao sam Ivičinu utrku, pokušavao zapamtiti svaki trenutak, da znam za ubuduće – zadovoljan je bio Natko.

Pojurio je Kosteliću u zagrljaj, želio je biti među prvim čestitarima. Danko Marinelli zauzeo je 32. mjesto, a Dalibor Šamšal opet je ispao u prvoj vožnji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije