Hit u Rotterdamu

Navijači Feyenoorda poludjeli za briljantnim Ivanušecom: 'Dođi, dobro si došao!'

Susret Dinama i Astane u 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
26.07.2023.
u 10:25

Feyenoord u idućoj sezoni igra Ligu prvaka, a Ivanušeca vide kao izvrsno pojačanje svoje momčadi. Prema pisanju nizozemskih medija, poslali su i treću ponudu od 8.3 milijuna eura uz bonuse i postotak od idućeg transfera

U utorak navečer su obožavatelji nogometa mogli svjedočiti briljantnoj igri Luke Ivanušeca protiv Astane u drugom pretkolu Lige prvaka. Na Maksimiru je Ivanušec zabio hat-trick i time Dinamu ne samo osigurao utakmicu, nego praktički i prolaz u iduću fazu kvalifikacija za najveće europsko natjecanje.

Dinamo je pobijedio ukupnim rezultatom 4:0, a fotografija Luke Ivanušeca kao heroja plavih podignuta je na društvene mreže. U komentarima su se javljali i navijači nizozemskog prvaka Feyenoorda koji je već više puta Dinamu slao ponudu za Ivanušeca.

GALERIJA Dinamo uz ogromnu dominaciju razbio Astanu na krilima čudesnog Ivanušeca

Susret Dinama i Astane u 2. pretkolu Lige prvaka
1/8

"Dođi u Feyenoord", "Luka feyenoorder" i "Dobrodošao u Feyenoord" , pisali su navijači nizozemskog kluba. Feyenoord u idućoj sezoni igra Ligu prvaka, a Ivanušeca vide kao izvrsno pojačanje svoje momčadi. Prema pisanju nizozemskih medija, poslali su i treću ponudu od 8.3 milijuna eura uz bonuse i postotak od idućeg transfera. Pretpostavlja se da dinamo traži deset milijuna eura odštete, a navodno Nizozemci su ponovo povećali svoju ponudu.

VEZANI ČLANCI:

Nizozemski 1908.nl navodi da će se pregovori predstavnika klubova održati u srijedu te bi ubrzo nakon toga transfer mogao biti realiziran. Navode i da osim Feyenoorda, interes pokazuju Wolfsburg, Mallorca i Fiorentina.

U Dinamo je Ivanušec stigao 2019. godine iz Lokomotive. Od tada je u plavom dresu odigrao 168 utakmice tijekom kojih je upisao 35 pogodaka i 18 asistencija. Prema Transfermarktu njegova je vrijednost 12 milijuna eura. Ugovorom je za Dinamo vezan do 2026.

VIDEO Ivanušec je oduševio, a sada napušta Dinamo? Stigla je povećana ponuda za njega

Komentara 7

Avatar Trgovac
Trgovac
11:18 26.07.2023.

Da. Malo nas podcjenjuju. Ivanušec je igrač za klub iz gornjeg dijela lige petice. I vrijedi 15 milijuna bar. Kakve su to već cijene za neke druge.

NE
Nemanadimak
10:48 26.07.2023.

Ma koji Fexenord to je ispod Dinamove i Lukine razine. Bolje mu je jos odigrati jednu sezonu izboriti mjesto u repki za Europsko prvenstvo i otici u Milan Inter ili neki jaci klub. Sve ispod toga je promasaj za takvoga igraca.

MA
Matija100
11:40 26.07.2023.

Maminjo bi takvog igrača prodal za minimalno 20 milja eura. Ovi ne znaju prodat igrače. Oršića i Ademija su dali za kikiriki. Sad se isto ponavlja s Ivanušecom, Livijem i Petkom. Ni Šutala ne mogu prodat za pristojnu lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije