Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Navijači Hajduka nakon debakla: Ovo je sramota, molite Dambrauskasa da se vrati

Atmosfera na stadionu Maksimir
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
26.02.2023.
u 17:20

"Molite Dambrauskasa na koljenima da se vrati! Najgora igra i rezultat Hajduka ikad pod novim trenerom!"

Navijačima Hajduka bilo je teško gledati današnji derbi u Maksimiru. Ne samo što im je Dinamo zabio četiri komada nego su igrači splitske momčadi danas bili bez želje i ideje. Dinamo već može početi pripremati slavlje naslova prvaka jer je otišao na velikih 11 bodova prednosti uz utakmicu manje. Evo komentara navijača Hajduka sa službene Facebook stranice.

"Zašto samo stati na sportskom direktoru kod krivnje, valjda je netko digao ruku za njegov dolazak, kao i za dovođenje predsjednika kluba. Netko te ljude bira svako 4 god bez ikakve odgovornosti, znanja, referenci,iskustva. Ponudi im se 7 identičnih imena koji imaju ukupno 0 minuta radnog staza u sportskom društvu i netko bira te ljude koji vode ovaj klub vec 12 godina. Do kada ćemo vise prstom upirati u sporedne aktere ovog debakla na svim razinama?"

"Sramota dalmatinskog nogometa, kao da su se nakljukali apaurina. Plakat ćemo za zadnjim trenerom. Otjerati čovjeka koji je s istim igračima imao igru i nije izgubio utakmicu je izvan svake pameti. Sramota nad sramotama."

"Hajduk je skrpan s brda s dola i nikakav trener od tog materijala ne može složiti momčad. Nedostaje najmanje četiri  vrlo kvalitetna igrača. Dinamo se igra mačke i miša. Bit će teško Hajduku sačuvati drugu poziciju."

"I idemo lagano priznati sebi da od titule vise nema ni kvarat slova T. Pomirimo se lijepo s trećim mjestom, možda dogodine bude."

"Molite Dambrauskasa na koljenima da se vrati! Najgora igra i rezultat Hajduka ikad pod novim trenerom!"

"Dobro smo i prošli realno."

"Gospon Leko vrime je!!! I pojedincima za zalaganje na terenu kaznu neku dat jer ovo je negledljivo i ovo je jad, tuga i čemer..."

"Znači prvenstvo je gotovo radi nesposobnosti uprave i mazge od trenera!"

>> Navijači Hajduka ulaze na stadion

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar D_amating
D_amating
17:46 26.02.2023.

Ma važno je sudjelovati i glumiti "pravednički" klub- žrtvu. Isto tako važno je da Torcida slavi i pjeva o samoj sebi i niže kazne. A najbitnije od svega je da -I kad gube i kad tuku uvik lova ide Našemm Hajduku 😏 Neka zabrane u potpunosti dolazak na stadion svima osim sebi i svojima, ukinuti i pretplate pa nek "uživaju" s onim dijelom Torcide koji dila i prijeti okolo pod njihovim sloganom-Naš Hajduk.... jer njihov i je.

NO
Normalani
18:26 26.02.2023.

U klub triba dovesti sponzore koi ce donijeti novac i koi ce se pitati. Ne moze se igrati bez novaca i kvalitetnih igrača omladinski kadar da ali triba imati 11 iskusnih i da onda mladi stasaju i to je sva pamet. I ulicu udaljiti iz kluba. Ne moze neko dati 100 kuna clanarine i pitati se. Da udruga navijača koja ce pomagati klubu ako ima volje za to ali ne može o ozbiljnim stvarima odlucivati. Bez toga ne moze se imati uspjeha

DM
D'Mich
18:51 26.02.2023.

Dobro je bar im Mamić ili Janica Kostelić ovaj put nisu krivi. Hajduk je već dugo godina u organizacijskoj krizi. Ulicu poslati na ulicu. Hajduk nije izlog za nečije nećake/unuke/sinove ili što već. Hajduk kao momčad i organizacija treba doći na prvo mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije