Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVKA SPORTSKOG DIREKTORA
Povratak na članak

Navijači podijeljeni o ostavci Nikoličiusa: Što ste napravili od kluba! Iduće je gašenje udruge Naš Hajduk

"Kako se dobre stvari brzo zaborave. Prije par mjeseci dizan je u nebo za dovođenje igrača. Sve 'svjetska klasa', a sad ne valja ni on, ni igrači", piše jedan od navijača Hajduka

Komentari 4

Avatar GF1
GF1
20:58 11.04.2024.

Treba ih sve izbaciti naglavačke napolje. Kakva klasa, kakvi igrači. Pa objavite im ugovore i ono što su pokazali na terenu. Pa šta su sad navijači krivi što ovi ne znaju igrati. A tko je pravio ugovore ? Pa valjda sportski direktor ili trener golmana ? Pa tko je dovodio te izlizane strane ? Ajmo veliki rez napraviti i onda ispočetka ako treba sa juniorima. Bolje 3 godine igrati sa juniorima nego 20 sa potrošenim igračima!

VL
KU
Kujttim
17:21 11.04.2024.

To sam uvijek govorio. Nakon tri poraza u nizu, i u dinamu i u Hajduku mijenjaju trenera. Hajduku se dogodio niz od 4 poraza, 3 poraza u HNL-u (Lokomotiva, Dinamo, Rijeka), poraz od Dinama u Kupu i onda je normalno da se sve uruši. I predsjednik i sportski direktor i trener, Livaju su svi otpisali još nakon promašenog penala protiv Lokomotive, Lovre Kalinić je kapetan samo na papiru, Ivan Perišić je potpuno nebitan jer ime ne igra i ne donosi uspjehe. Velika je financijska šteta učinjena, ogroman gubitak je napravljen i sada će se ovaj prenapuhani balon raspuknuti.

VL
BL
blekpanther
23:22 11.04.2024.

Koga su to doveli Livaju radijus kretanja stara jugo petobanka, Kalinići ljudi u podmaklim godinama ( naj blaže rečeno) Krovinović alibi igrač svaka lopta najbližem igraču, Mikanović i Uremović ko psi lutalice u trku za sucem, Fero, Odidja ili takoko nekako Berahnu? Djaku,Kalik ni dragi Bog nezna zašto su dovedeni a kamoli im ime izgovorit, Šarlija odigrao desetak utakmica a ono sto sad igra mogu i ja sa 70, a dovedoše onog Makedonaca ni prezime mu ne znaju, Lučić jedini dobar golman i ništa više, drugih se sada ne sjetih a prodaše Ljubičića, Bijuka i Vuškovića svu trojicu ni za 10.000000! I sad vi ocijenite sve koji su ostavke dali i oni koji je nikad neće dati NH! Pa živili mi vi viječno!

VL
KU
Kujttim
17:32 11.04.2024.

Tko je gledao seriju Velo misto zna da su navijači u Splitu uvijek podijeljeni. I nakon najvećih pobjeda navijači Hajduka su tražili razloge za nezadovoljstvo. Tamo 1976. godine Hajduk je pobijedio Partizan u Beogradu. Rezultat je bio 1-6 i onda su svi osuli paljbu na Boljata i Rožića jer su zakasnili kod tog počasnog gola Partizana. Hajdukovi navijači uvijek nalaze razloge da energiju usmjeravaju na potpuno nebitne stvari, kao što je recimo taj jedan jedini gol Partizana. Hajduku treba čelična diktatura.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.