PREKIPJELO IM

Navijači žestoko izvrijeđali svoju skupu zvijezdu, on ih provocirao: "Od**bi, Pogba!"

Premier League - Manchester United v Norwich City
Foto: Craig Brough/REUTERS
1/3
17.04.2022.
u 19:29

Igrač koji je iz Juventusa stigao za 105 milijuna eura prije šest godina nije se prometnuo u vođu momčadi, teško je nabrojati njegove utakmice za pamćenje i konstantno radi probleme.

Paul Pogba se pokazao kao jedan od nekolicine nogometaša koji nisu ni izbliza opravdali iznos plaćen za njih, no one su im podigle ego pa se nerijetko odvija situacija kao s Francuzom u Manchester Unitedu, čijimu navijači zvižde i vrijeđaju ga.

Igrač koji je iz Juventusa stigao za 105 milijuna eura prije šest godina nije se prometnuo u vođu momčadi, teško je nabrojati njegove utakmice za pamćenje i konstantno radi probleme u smislu nezadovoljstva, medijskih istupa, a sad i odbijanja potpisa novog ugovora, što znači da bi ga United mogao izgubiti bez da dobije ikakvu odštetu.

Možda je to za engleski klub karma. Francuz je pristigao kao 16-godišnjak besplatno iz Le Havrea, ali Sir Alex Ferguson nije u njemu vidio potencijal, na užas njegova menadžera Mina Raiole. Otišao je besplatno u Juventus 2012. i tad je krenula Raiolina osveta.

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Norwich City - Old Trafford, Manchester, Britain - April 16, 2022 Manchester United's Paul Pogba reacts REUTERS/Craig Brough EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Craig Brough/REUTERS
Foto: Craig Brough/REUTERS

Uspio je od vodstva Uniteda izvući nevjerojatnu svotu i izvesti, u tom trenutku, najveći transfer u povijesti. Isprva, Pogbi su se tražili izgovori, čekalo se da pokaže što može i zna. To baš i nije stiglo. Ozljede i izjave "vrijeme je da potražim novi izazov", jesu, konstantno.

Nije skrivao da želi u Real Madrid, Barcelonu, PSG, čak je s nostalgijom gledao prema Juventusu. I sad kao da se, zajedno s Raiolom, želi do kraja osvetiti i napustiti klub kojem ništa nije ostavio - besplatno.

"Od**bi, Pogba!" (eng. Fuck Off Pogba)

Orilo se to 15 minuta prije kraja prvenstvene utakmice s Norwichem (3:2), kad je umjesto Pogbe na travnjak ulazio Marcus Rashford. U svom stilu, nesvjestan koliko je neprofesionalan i prepun nepoštovanja prema klubu, Pogba je počeo provocirati navijače pa zaradio još gromoglasniju salvu zvižduka i uvreda.

U konačnici, teško da mu je to bitno, otići će u neki drugi klub i bogato zarađivati. Osim ako se do kraja ne promijeni sklop i lideri nogometnih velikana prestanu biti taoci pohlepe menadžera. Valjda se na primjeru Pogbe, Garetha Balea, Edena Hazarda, Angela Di Marie, Alexisa Sancheza, Mesuta Özila, Coutinha, Neymara, Radamela Falcaa, Ousmanea Dembelea... ponešto i naučilo.

>>> Atmosfera na tribinama tijekom utakmice Hajduka i Gorice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije