PROMO

Navijaj za Vatrene u Francuskoj uz Generali!

Generali
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
15.02.2016.
u 08:30

Generali nagrađuje Vašu odanost!

Ugovorite policu Generali obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti u razdoblju 1.2.- 31.3.2016. i prijavite se za sudjelovanje u nagradnoj igri „Navijaj u Francuskoj uz Generali“, jer izvlačimo sretnog dobitnika koji će bodriti Vatrene u Francuskoj!

Navijač je najglasniji igrač! Zato zagrijte dlanove i glasove za navijačke tribine, jer možete osvojiti vrijedne nagrade:

  • GLAVNA NAGRADA: 1 x navijački paket aranžman za dvoje za Francusku 21.06.2016. i 2 dresa Hrvatske nogometne reprezentacije,

  • BONUS NAGRADA: 20 x navijački komplet - 2 dresa Hrvatske nogometne reprezentacije i 2 ulaznice za domaću utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije.

Generali osiguranje - od sad pod obvezno!

Nagradna igra traje 1.2.-31.3.2016. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri „Navijaj u Francuskoj uz Generali“ objavljeni su na www.generali.hr.

O GENERALI OSIGURANJU:

Generali osiguranje d.d. član je Generali Grupe, jedne od vodećih globalnih osiguravateljnih grupacija. Sa 77.000 zaposlenika širom svijeta, koji uslužuju 72 milijuna klijenata u više od 60 zemalja, Grupa zauzima vodeću poziciju na tržištima zapadne Europe, te sve značajnije mjesto na tržištima središnje i istočne Europe i Azije.

Generali je utemeljen daleke 1831. godine u Trstu i već godinu dana kasnije osnivaju se prve hrvatske podružnice u Rijeci i Karlovcu, potom i u svakom većem gradu. Generali na ovim prostorima posluje u kontinuitetu sve do sredine prošlog stoljeća, a povratak u Hrvatsku slijedi 2002. godine. 

Želite prijaviti greške?