NEVJEROJATNA PRIČA

NBA zvijezda Jusuf Nurkić ponudio je Zagrebu besplatan košarkaški teren, grad ga odbio?!

Treća utakmica finala prvenstva Hrvatske, Zadar - Cibona
Sime Zelic/PIXSELL
03.09.2022.
u 14:00

Košarkaš Portlanda neugodno je ostao iznenađen kad je naišao na odbijenicu hrvatske metropole.

Jedan od najboljih igrača ovih prostora Jusuf Nurkić htio je napraviti velikodušnu gestu prema zagrebačkoj djeci i izgraditi besplatno košarkaški teren.

Ipak, na njegovo veliko iznenađenje, gradske vlasti su odbile njegov zahtjev i to zbog - trenutne političke situacije?!

Ova fotografija je osvanula na popularnom Redditu, a ispod nje i brojni komentari. Nurkić je ovu izjavu dao za Nacionalov magazin Tempo prije nekog vremena. 

- 'objasnili su mi da se moram puno više potruditi da bih uspio'

Prijevod: 'Trebaš podmazati još masu lokalnih šerifa' - 

- Zagreb u ogromnim dugovima od Bandića, mislim da im sigurno nije sad na listi prioriteta da si još stave i košarkaški teren za uzdržavanje. Ak je teren u Zadru, zakaj nije ošao Zadru donirati to? -

- Kako ce onda uhljebi ukrasti sebi milijune od projekta koji ce trajati 10 godina? -

- Nema onda ko ukrasti pola investicije. -

- I bolje da ne radi, dok podmaže sve krakove hobotnice, nece mu ostat ni za gablec, a jos manje za kosarkaski teren - samo su neki od komentara. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

NA
Nale50
17:37 03.09.2022.

.....ne mogu vjerovati !!!!....pa koji to idioti odlučuju o sudbinama nas i naše djece...Goli otok nema dovoljno kapaciteta za idiote koji nas okružuju....ma....dajte imena u javnost !!!jte imena u javnost !!!

JU
juma
18:03 03.09.2022.

Možda si trebao ponuditi nešto drugo? Recimo napraviti park, s klupama ofarbanim u dugine boje ili zamjenu postojeći semafora, onim rodno neutralnim.

TO
Tor1
23:15 03.09.2022.

Pa niš ne čudi. Senf mrzi sport iz dna duše kao i one koji se žele istim baviti. To pokazuje svakom gestom i u odnosu na amaterski i profesionalni sport. Rekao bi da mrzi i djecu ali to ipak demantira forsiranjem izgradnje vrtića. Osim ako se tu krije neki drugi motiv. Frajer poistovjećuje sport sa Zdravkom Mamićem i pranjem love a zaboravlja koliko je dobar za razvoj djece i društva. Ali zato forsira biciklisticke staze jer je ekologija njegova opsesija, a i sam ne vozi auto. Reklo bi se use, nase, podase… kako se i kaze u njegovom kraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije