JOSE MOURINHO:

Ne želim da Arsenal gubi u Ligi prvaka, želim da gubi u Premiershipu!

Jose Mourinho
Press Association/PIXSELL
17.09.2015.
u 16:05

'Loše je i tužno da je Chelsea jedini engleski klub koji je pobijedio u prvom kolu Lige prvaka. Nisam sretan.'

Chelsea u šestom kolu Premiershipa dočekuje Arsenal i Jose Mourinho nije propustio "okrznuti" Arsenea Wengera, s kojim oduvijek gaji poseban odnos.

- Loše je i tužno da je Chelsea jedini engleski klub koji je pobijedio u prvom kolu Lige prvaka. Nisam sretan. Ne želim da Arsenal i Manchesteri gube u Ligi prvaka, već u Premiershipu - kazao je Mourinho.

Ovo je zapravo Portugalcu bila prilika istaknuti dodatno svoju pobjedu od 4:0 protiv Makabija iz Tel Aviva te naglasi da su Manchester United, Manchester City i Arsenal gubili od PSV-a, Juventusa i Dinama - svi po 1:2!

>> Arsene Wenger postao rekorder s 50 poraza u Ligi prvaka!

Komentara 4

AN
Antonijeee
16:47 17.09.2015.

Ma dobro je

MA
Maxi73
17:43 17.09.2015.

Voli ga Jose smjestiti rivalima, uvijek nadje pogodan komentar:))

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:06 17.09.2015.

Iz povjerljivih izvora.. Murinjo zivka Zokija da mu kaže taktiku protiv topnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije