Ragbi

Nekoć smo plesali haku, sada nas predvodi Australac

haka
VL
28.10.2011.
u 11:06

Jai Ayoub, ragbijaš hrvatskog podrijetla, iz Australije došao je u Hrvatsku kako bi pomogao našoj reprezentaciji

Jai Ayoub predvodit će naše ragbijaše u susretima Eurokupa protiv Švedske (29. 10.) i Letonije (5. 11.).

– Drago mi je što sam došao, mislim da mogu pomoći. Hrvatska je zemlja mojih predaka i veselim se igranju za reprezentaciju. Prvi sam put u Hrvatskoj i Split mi se jako svidio.

Ayoub je nastupao i za Libanon.

– Igrao sam za libanonsku reprezentaciju jer imam i libanonske krvi, ali prije četiri godine. Prije dvije godine nastupao sam i za Australiju u ragbiju 7, ali nikada nisam bio blizu australske izabrane vrste u ragbiju.

U hrvatskoj reprezentaciji trebao bi biti predvodnik, a stručni stožer bio je zadovoljan njegovim debijem u porazu od Belgije.

– Imam iskustva i mislim da mogu druge nešto naučiti. Također, i ja sam spreman učiti od drugih. Uvjeti za rad bolji su nego što sam očekivao, a momčad ima jako puno potencijala. Možemo pobijediti u sljedećim utakmicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije