NEDAVNO STIGAO

Nestao nogometaš Gorice, iz kluba mole za pomoć: 'Gubi mu se svaki trag'

Abdullah Talal Hameed
HNK Gorica
22.08.2023.
u 16:43

"Obitelj i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu da se jave u najbližu policijsku postaju ili klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka", stoji u priopćenju kluba iz Velike Gorice.

Nogometaš Gorice Abdullah Talal Hameed (27) trebao je jučer doći na trening, no nestao je. Gorica na društvenim mrežama moli za pomoć.

"Naš igrač Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak 21. kolovoza iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu da se jave u najbližu policijsku postaju ili klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka", stoji u priopćenju kluba iz Velike Gorice.

Hameed je u Goricu nedavno stigao iz mađarskog Zalaegerszegija. Riječ je o iračkom nogometašu koji ima švedsko državljanstvo, a igra na poziciji lijevog krila.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar horuk
horuk
17:22 22.08.2023.

Kad takvi osjete zov odmah bacaju putovnicu i moraju preko neke granice. Nije on kriv to je jače od njih.

BS
Blue_shirt
17:12 22.08.2023.

Da nije u slovensko/talijanskoj Gorici? Navigacija

CO
coky
18:57 22.08.2023.

Ako vozi Porsche Taycan, koji ste se klinac zabrinuli za njega...pa nije to neki anonimus Inžinjer iz Sirije. Bude se on već javio s novom objavom transfera...ili novog državljanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije