S nekoliko metara...

Nevjerojatan promašaj poljskog nogometaša

Promašaj (1)
Screenshot youtube
25.02.2013.
u 16:54

Nakon što je njegov suigrač u jednom napadu pogodio vratnicu, lopta se odbila točno o glavu Parzyszeku koji je stajao sam, ali nije uspio pogoditi

Kad god neki nogometaš promaši čistu priliku, mnogi se sjete Ilije Sivonjića. Iako je poznati Sivonjićev promašaj vjerojatno nenadmašan, nogometaš De Graafschapa Piotr Parzyszek uspio mu je stati uz bok.

U utakmici 4. kola druge nizozemske lige protiv Veendama Poljak je uspio promašiti prazan gol sa samo nekoliko metara. Nakon što je njegov suigrač u jednom napadu pogodio vratnicu, lopta se odbila točno o glavu Parzyszeku koji je stajao sam, ali nije uspio pogoditi.

Pogledajte video, a ispod članka možete ispuniti anketu o tome čiji je promašaj veći!

>>>VIDEO Pogledajte nevjerojatan promašaj nogometaša Zvezde

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:40 25.02.2013.

Najveći je promašaj ipak bio onaj Rakitićev protiv reprezentacije Španjolske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije