TKO TU KOGA TUČE?

Nevjerojatne scene iz Srbije: Sudac dao deset crvenih kartona zbog opće tučnjave, intervenirala i policija

crveni karton
Printscreen Youtube
18.10.2024.
u 22:27

Nakon što je sudac Marko Marković odsvirao kraj uslijedila je sveopća tučnjava iz samo njima znanih razloga. Pojedinci su čak kopačkama uletavali u masu, a policija je imala pune ruke posla

Pravi kaos je nastao u niželigaškoj utakmici srpskog nogometa između Poleta i Napretka iz Česterega u okviru Vojvođanske lige "Istok". Zapravo, nastao je po završetku utakmice u kojoj su domaći slavili s 3-1.

Nakon što je sudac Marko Marković odsvirao kraj uslijedila je sveopća tučnjava iz samo njima znanih razloga. Pojedinci su čak kopačkama uletavali u masu, a policija je imala pune ruke posla. Sudac je u konačnici podijelio čak deset crvenih kartona.

Ovako nešto i nije neko iznenađenje kad je u pitanju niželigaški nogomet. Srpski mediji su objavili da ovako nešto u svojoj zemlji još nisu vidjeli. Nemile scene možete vidjeti OVDJE.

Komentara 1

Avatar zekoslav mrkva
zekoslav mrkva
23:57 18.10.2024.

Kao da išta pozitivno, pametno, kulturno i lijepo može doći od tamo daleko....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije