Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI

Neymar i Barcelona još uvijek bez dogovora, a sat otkucava

neymar
VL FOTO
25.01.2016.
u 22:14

'U ovom trenutku nema ništa novog u vezi Neymarovog ugovora. Klub je svjestan svega što treba napraviti kako bi se to popravilo. Potrebno nam je strpljenje i što manje glasina oko novog ugovora.'

Barcelona i Neymar još uvijek nisu uspjeli postići dogovor o produženju ugovora, potvrdio je to glasnogovornik kluba Josep Vives nakon sastanka koji je održan u ponedjeljak.

"U ovom trenutku nema ništa novog u vezi Neymarovog ugovora. Klub je svjestan svega što treba napraviti kako bi se to popravilo. Potrebno nam je strpljenje i što manje glasina oko novog ugovora," rekao je Vives, a potom je dodao i da još uvijek nije zaključen novi ugovor o sponzorstvu s Nikeom koji bi im trebao proizvesti dresove za nadolazeću sezonu.

"Nismo razgovarali o novom sponzorskom ugovoru, čak smo malo i zabrinuti jer nam je strateški jako bitno. Zabrinuti smo zbog dogovora s Nikeom jer to odgađa proizvodnju dresova za novu sezonu."

S druge strane, suradnja Neymara i Nikea cvjeta. Brazilac je od svog sponzora primio posebne kopačke čiji je dizajni inspiriran Brazilčevim tetovažama. Uz to, nose poseban naziv - odlučnost i zabava, a upravo su to riječi kojima se najbolje može opisati igra brazilskog čarobnjaka.

>> Više o odnosu Neymar - Barcelona čitajte na Goal.com

>> Ni Neymar ne dobiva što poželi, nije impresionirao prelijepe sestre blizanke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije