Nakon poraza

Nezadovoljni Pamić: Pokazali smo kako se ne igra nogomet

Igor Pamić (1)
Nel Pavletić/Pixsell
13.07.2013.
u 13:47

Liga 10 je teška i to su moji igrači nakon ove utakmice i shvatili. Ipak, pred nama je još 35 kola, radit ćemo puno i nadam se da ćemo bolji

U prvom kolu HNL-a Istra je gostovala na Kantridi i izgubila od Rijeke 0:3, a trener Puljana Igor Pamić, razumljivo, bio je nezadovoljan.

- Nismo zadovoljni, ne trebamo se lagati. Pred ovu utakmicu smo znali za sve naše probleme, a pogotovo ja. Sigurno je da ne ćemo pokleknuti i da je pred nama jako puno rada. Prvo poluvrijeme smo donekle bili prolazni, dok smo u drugom izgledali žalosno. Jasno je da se nogomet tako ne igra. Ova utakmica mi je pokazala što mogu očekivati u sljedećim kolima - rekao je Pamić, a prenosi službena strnica Istre.

- Sad je pred nama rad, rad i rad, ništa drugo nam ne preostaje. Liga 10 je teška i to su moji igrači nakon ove utakmice i shvatili. Ipak, pred nama je još 35 kola, radit ćemo puno i nadam se da ćemo bolji. Žao mi je da protiv Rijeke nismo bili bolji, da nismo bolje parirali. Svejedno, ja sam ponosan na svoje igrače jer su dali 100 posto od sebe.

>>Nova Rijeka oduševila, ovacije Kantride Alenu Pamiću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije