konferencijska liga

Nice umalo prosula prednost i prvo mjesto, Partizan nije iskoristio kiks

GER, UEFA ConfLeague, 1. FC Koeln vs OGC Nice
EXPA/ Eibner/ Gabriel Boia
04.11.2022.
u 02:00

U skupini B je West Ham trijumfalno završio grupnu fazu pobjedom 3-0 na gostovanju kod Steaue i tako ostao jedina momčad koja je osvojila maksimalnih 18 bodova.

Nogometaši Nice su na gostovanju u Koelnu vodili sa 2-0 na poluvremenu, ali su domaćini u drugom dijelu umalo prestigli francusku momčad i svrgnuli je s prvog mjesta skupine D Konferencijske lige, a takav rasplet nije iskoristio ni Partizan koji je pred svojim navijačima odigrao samo 1-1 protiv Slovačkog. 

Beograđanima bi pobjeda donijela izravan plasman u osminu finala, a ovako su s istim brojem bodova kao i Nica (9) osvojili drugo mjesto, zbog lošijeg omjera u međusobnim dvobojima. Koeln je s osam bodova ostao na trećem mjestu.

Nikola Soldo je za Koeln protiv Nice (2-2) odigrao cijelu utakmicu.

U skupini B je West Ham trijumfalno završio grupnu fazu pobjedom 3-0 na gostovanju kod Steaue i tako ostao jedina momčad koja je osvojila maksimalnih 18 bodova. Drugo mjesto u toj skupini osvojio je Anderlecht koji je sa 2-0 slavio na gostovanju kod Silkeborga i tako za dva boda preskočio Dance na ljestvici.

U skupini C si je Villarreal mogao dopustiti poraz na gostovanju kod Lecha koji je slavio sa 3-0 i tako osvojio drugo mjesto. Španjolci su već kolo prije kraja osigurali prvo mjesto. Stoper Antonio Milić je za poljsku momčad odigrao cijelu utakmicu.

Hapoelu je uzaludna bila uvjerljiva 4-0 pobjeda protiv bečke Austrije, jer je izraelska momčad ostala na trećem mjestu s dva boda manje od Lecha te tako završila svoj ovosezonski europski put.

>> VIDEO: Prva reakcija slavnih Sinkovića nakon što im je pukao nevjerojatan niz dug 12 godina: Vratit ćemo se!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije