Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Nike na dresu Osijeka, klubu novi rekordni proračun od 3 mil. €

Ivan Meštrović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
03.07.2016.
u 07:36

Klupski proračun za iduću sezonu trenutačno iznosi tri milijuna eura, no još uvijek nije zaključen. U završnici smo pregovora s najvećim sponzorom i s njim će doći dodatna financijska injekcija u budžet – kazao je Meštrović

U Gradskom vrtu pušu vjetrovi promjena. Suvlasnik i predsjednik Osijeka Ivan Meštrović izašao je u javnost s novostima u Gradskom vrtu - predstavljen je novi dres (dobavljač je postao Nike), proračun za iduću sezonu (koji je rekordan u klupskoj povijesti) i najavljena izgradnja kampa i novog stadiona.

– Klupski proračun za iduću sezonu trenutačno iznosi tri milijuna eura, no još uvijek nije zaključen. U završnici smo pregovora s najvećim sponzorom i s njim će doći dodatna financijska injekcija u budžet – kazao je Meštrović dodajući kako su novi vlasnici do sada u klub već uložili 12,8 milijuna kuna. 

>>Bivši igrač Real Madrida stigao u RNK Split: Lucho mi je sve pohvalio

Komentara 13

PO
PowerPoint
10:34 03.07.2016.

Bravo Osjećani! Ali budite sada posebno oprezni, postali ste stabilni prvoligaš, konačno imate novca, a to znači da istovremeno postajete neprijatelj Hajduka i njihovog terorističkog ogranka Torcide koji mrze sve koji posluju bolje od njihove prčije od kluba.

AL
Axel_Lund
15:40 03.07.2016.

Bravo Osijek, samo neka se radi posteno i kvalitetno. Nadam se borbi za vrh i Europu kroz iducih par sezona.

DU
Deleted user
11:10 03.07.2016.

To Osiječe !!!! Sada će te imati i neprijatelja,potomke Jovandeke Babića,koji su vlakom bez voznog reda sa kamena došli u plodnu ravnicu ali su zadržali kamenjarski mentalitet i ljubav prema Hajduku,a to znači uništiti sve i svakog tko je bolji od Hajduka! A takvih ima solidan broj u okolici Osijeka i Vinkovaca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije