REMI CELTE I ATHLETICA

Niko Kranjčar požutio, Queens Park izgubio

Niko Kranjčar
Foto: PA/Pixsell
10.02.2014.
u 23:52

U zadnjoj utakmici 23. kola španjolskog prvenstva Celta je remizirala s Athleticom (0:0). Athletic je na četvrtom mjestu sa 44 boda, a Celta 11. sa 26 bodova.

Niko Kranjčar odigrao je svih 90 minuta za QPR u 0:1 porazu kod Derby Countyja u 30. kolu druge engleske lige. Kranjčar je zaradio i žuti karton. Gol odluke zabio je Eustace u 20. minuti.

QPR je treći s 56 bodova, isto toliko ima i drugoplasirani Burnley. Prvi je Leicester (67).

U zadnjoj utakmici 23. kola španjolskog prvenstva Celta je remizirala s Athletic Bilbaom (0:0). Athletic je na četvrtom mjestu sa 44 boda, a Celta 11. sa 26 bodova.

Foto: NPH/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije