Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZ POŠTOVANJA'

Nikola Moro 'probio šutnju' o pričama o transferu u Hajduk: Evo što je rekao

Koper: Susret Portugala i Hrvatske na Europskom U21 prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
27.03.2022.
u 21:06

Podsjetimo, UEFA je zbog napada na Ukrajinu omogućila igračima ruskih klubova jednostrani raskid ugovora kako bi u drugim klubovima odigrali ostatak sezone. Rusiju su već napustili neki igrači, među kojima i povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović (za sada jedini Hrvat koji je to učinio), koji će do kraja sezone igrati u Sheffield Unitedu

Nakon saznanja da hrvatski nogometaši u Rusiji mogu napustiti svoje klubove zbog ratne situacije, mnogo se špekuliralo o povratku naših nogometaša u Prvu HNL. Između ostalih, Nikola Moro iz moskovskog Dinama se spominjao kao novo pojačanje Hajduka zbog sankcija koje je UEFA uvela Rusiji.

Hrvatski reprezentativac te bivši igrač zagrebačkog Dinama je za Dnevnik Nove TV prokomentirao sve te priče oko njegovog dolaska u Split nakon nekoliko dana glasina i tako 'probio svoju šutnju'.

"Priča se i meni je prije svega drago što su mi ljudi iskazali dobrodošlicu i što mi šalju poruke, ali iz poštovanja prema njima moram stati na kraj i reći da u tome nema istine", započeo je Nikola Moro, te dodao:

"Iz poštovanja prema mom klubu s kojim imam ugovor još tri i pol godine i ljudima kojima sam obećao da ću ostati do kraja sezone, s obzirom na ovu situaciju koja se događa s Rusijom, ostajem do kraja sezone u Moskvi. To je tako sad, tako će biti do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti", istaknuo je Moro.

Nikola je u moskovskom Dinamu standardan prvotimac, a klub se prvi put bori za naslov prvaka nakon dugih 48 godina.

"Da, imam dobar status u klubu, igrao sam sve utakmice od početka. Imamo dobru sezonu iza sebe, borimo se za naslov prvaka, to je tako, a vidjet ćemo kako će biti."

Podsjetimo, UEFA je zbog napada na Ukrajinu omogućila igračima ruskih klubova jednostrani raskid ugovora kako bi u drugim klubovima odigrali ostatak sezone. Rusiju su već napustili neki igrači, među kojima i povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović (za sada jedini Hrvat koji je to učinio), koji će do kraja sezone igrati u Sheffield Unitedu.


 

Komentara 10

BB
Bad Blue Bosanac
22:06 27.03.2022.

Nikola je naš igrač nemože on igrat u hajduk

RA
radolizem
01:10 28.03.2022.

Moro može zaigrati za Hajduk u 34.-oj godini. Perišić isto tako.

JO
jovicamod
02:04 28.03.2022.

A svatko je kovač svoje sreće... Neka se kasnije ne žali, ako mu budu zatvorena vrata ozbiljnijih klubova na zapadu. A možda je dečko sam shvatio da mu je to maksimalni doseg, pa ništa i ne gubi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije