Tata Lacković

"Nisam vjerovao da ću usred Novog Sada navijati za Hrvate"

'Croatia\'s Blazenko Lackovic (R) tries to score against Iceland\'s Vignir Svavarsson during their Men\'s European Handball Championship Group D match in Vrsac January 16, 2012.       REUTERS/Ivan Mil
'IVAN MILUTINOVIC'
25.01.2012.
u 09:21

Nikola Lacković u Novom Sadu bodri svoga sina Blaženka i oduševljen je brojem naših navijača na tribinama.

Među hrvatskim navijačima u Novom Sadu sreli smo i Nikolu Lackovića, oca našeg reprezentativca Blaženka Lackovića. 

– Da mi je netko prije 10-15 godina rekao da ću usred Novog Sada navijati u kockastom dresu i pjevati hrvatske pjesme, rekao bih mu da je lud. Bilo je kao u bajci – rekao je Lacković.

No srpski navijači nisu bili baš sretni što je u dvorani bilo toliko kockastih dresova i hrvatskih zastava. 

– U Beogradskoj areni neće biti nijedne hrvatske zastave na tribinama. To vam jamčim! – rekao je jedan bijesni srpski navijač koji je čak imao i novinarsku akreditaciju i koji je bez pardona psovao hrvatske rukometaše i navijao za njihove suparnike.

Komentara 1

BN
bezimeni notar
10:01 25.01.2012.

Lazes!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije