REJA OTVORENO O SUĐENJU

'Nismo glupi, svi imamo oči, suci griješe na našu štetu'

Edoardo Reja
Pixsell
29.09.2009.
u 13:43

Shvatio je Hajdukov trener Edoardo Reja gdje se nalazi. I on je, poput šefa struke Ivice Šurjaka, govorio o suđenju, koje mu se baš i ne sviđa.

- Isprike nikada ne tražim u suđenju, ali primjetio sam da u svim utakmicama Hajduka suci griješe na našu štetu. Skoku ne pravdam, ali ako je to bilo za crveni karton, onda je sudac morao isključiti još neke igrače. Nismo glupi, svi imamo oči, događa se da griješe igrači i suci, ali nije dobro da često griješe. Važan je jednak kriterij prema svima - kazao je Reja.

Hajduk je četvrtu prvenstvenu utakmicu zaredom zaključio, a da nije primio pogodak i to trenera čini sretnim.

- Nisam zadovoljan kako smo igrali, želja i htijenje bili su na visini, ali izvedba baš i nije bila nešto. Dobro, imali smo igrača manje 70 minuta i zbog toga mogu biti zadovoljan bodom iz Vinkovaca - rekao je Reja.

Morao je trener bijelih objasniti i informaciju o tome da je on zvao Darija Šimića u Hajduk.

- Nisam ga zvao, to je stvar uprave. Samo sam rekao da je igrač s velikim iskustvom, tako mogu pričati i o Ibrahimoviću - kaže Reja.

Ključne riječi

Komentara 2

GB
gradimir.b
01:00 01.10.2009.

Apsolutno zasluženi crveni karton!!! Sad Skoko kaže, vidio sam snimku - nije bilo udarca, nemože biti karton. Itekako može! Kratki podsjetnik - 11.3.2003, sudac na Highburiju Urs Meier, Totti u skoku rukom ide prema licu stopera Arsnela, ne uspijeva ga udariti, ali zasluženo dobiva crveni karton! Meier nije kažnjen već pohvaljen za tu odluku. Skoko je htio laktom opaliti igraca Cibalije, ne samo htio opaliti, nego i pokušao (želim i ja opaliti mnoge ljude, ali dok to ne pokušavam sve je u redu). Sasvim nebitno da li uspio ili nije

PE
petrovve
17:59 29.09.2009.

Brzo se Reja navikao na Hajduk,igrace, njihove izjave.Cijenim ga kao trenera,ali i on poce kao i njegovi igraci .Uvijek su krivi suci,a ipak nece da se zale na odluku suca u Vinkovcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije