Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA LICA NA TV EKRANU

Ništa od povratka barda novinarstva: HRT objavio tko će komentirati utakmice SP-a

Zagreb: Humanitarna zaklada Vatreno srce održala donatorsku večeru u Westinu
Luka Stanzl/PIXSELL
11.11.2022.
u 10:11

Sportska redakcija Hrvatske radiotelevizije spremna je za zimsko svjetskog prvenstvo u Kataru.

Urednik sportske redakcije HRT-a, Marko Šapit, gostovao je u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska' te pričao o pripremama TV ekipe za nadolazeće Svjetsko prvenstvo

Televizijska ekipa bit će dosta dugo u Kataru, prva ekipa ide već u nedjelju:

- Ovo Svjetsko prvenstvo radimo po nekom principu kako se inače rade Olimpijske igre, jer Igre su u jednom gradu, a ovo je praktički grad-država. To nam je dosta olakšalo posao, udaljenosti su nevjerojatno male te bez ikakvih problema stignete pogledati sve 4 utakmice - kazao je Marko Šapit. 

- Komentatori utakmica bit će Viki Ivanović, Luka Petrinec, Robert Jelečević, Dameo Ramić Kovačić, kojeg smo posudili s Hrvatskog radija te kolega Stjepan Balog, koji će biti urednik emisije ovdje u Zagrebu. Emisiju vodi naš riječki tandem Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin. Gosti su nam Anton Samovojska, Tomislav Ivković, Zoran Zekić, Mario Carević, Tomislav Stipić, Joško Jeličić i Nenad Bjelica. Složili smo odličnu ekipu. Bit će još gostiju, reprezentacija nam je glavni fokus, a ovo nam je stalna postava. - otkrio je urednik sporta. 

Nacionalna dalekovidnica je tako najavila bogat i sadržajan program za katarski Mundial s uglednom postavom stručnih komentatora. Iako su se mnogi nadali, legendarni Božo Sušec ipak neće biti dio komentatorskog društva koje će pratiti pohod Hrvatske na obranu srebra iz Rusije. 

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Komentara 6

KA
kažemja
11:21 11.11.2022.

Balog je dosadan do zla boga .On jedino može prenositi pikado ili biljar . Jedini koji zna podignuti atmosferu je Čosić.

CR
Cromis
11:28 11.11.2022.

Točno tako ! Bez Drage nije to TA atmosfera. Šteta, ipak sam se potajno nadao komentatorskom iznenađenju. Svaka čast i Sušecu, ali Drago je neponovljiv.

PR
prajdali100
11:59 11.11.2022.

A gdje je Drago?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije