Ostalo na glasinama

Ništa od transfera Petrića i Srne

Mladen Petrić
AFP
31.08.2010.
u 21:04

Iako su brojni engleski mediji prenijeli informaciju da Liverpool želi dovesti hrvatskog reprezentativca Mladena Petrića, od posla ipak neće biti ništa.

Interes za Petrićem navodno je pokazao menadžer Redsa Roy Hoodgson, koji je hrvatskog igrača zamijetio na prošlosezonskim utakmicama svojeg Fulhama i HSV-a.

Ovih dana spominjao se i transfer Darija Srne u Chelsea, no ni od toga neće biti ništa, barem ako je suditi prema Hrvatskom nogometnom savezu, koji je demantirao te navode.

 

Komentara 3

OB
-obrisani-
06:57 01.09.2010.

Ništa od transfera Petrića i Srne jer skupe vanka World Cup 2010 igrače je u vremenu recesije vrlo težko prodati..

OB
-obrisani-
12:03 01.09.2010.

nažalost ništa od transfera,kad su doveli slovence..

C1
crotex 1
07:15 02.09.2010.

Hej ljudi,jednostavno ignorirajte tu budalu od Janeza,jer svaki klik na minus tog bolesnika diže za razinu više.Neka uvijek bude na jednom plusu,tako da ispadne da je sam sebe pohvalio a da ga ostali ne jebu ni za banku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije