ODUŠEVLJENI POJAČANJEM

Nizozemci nahvalili Ivanušeca: 'Sjajno se uklapa u Feyenoordov stil, a počeo je i zabijati'

Foto: Privatna arhiva
1/3
28.08.2023.
u 20:36

"On je sjajna kupnja Feyenoorda. Riječ je o opasnom igraču, orijentiranom prema golu suparnika. Gledao sam ga i na YouTubeu, bit će to sjajno", rekao je slavni Nizozemac, Rafael van der Vaart

Luka Ivanušec (24) je nakon prve utakmice Dinama protiv praške Sparte u play-offu Europa lige ostvario svoj transfer u aktualnog prvaka Nizozemske, Feyenoord. Potpisao je ugovor do ljeta 2028. godine, a u nedjelju je predstavljen na slavnom stadionu De Kuip. Tamo je već ostavio dobar dojam s hrvatskom reprezentacijom u završnim utakmicama Lige nacija.

Bivša zvijezda Ajaxa i Real Madrida, Rafael van der Vaart i Ron Jans, nizozemski nogometni stručnjak i trener komentirali su njegovu igru i sam transfer.

GALERIJA Ivanušecov emotivni oproštaj od Dinama i navijača

1/7

"On je sjajna kupnja Feyenoorda. Riječ je o opasnom igraču, orijentiranom prema golu suparnika. Pravovremen je u ubacivanjima i predaji lopte. Protiv Nizozemske je imao fantastično ubacivanje iz kojeg je postignut gol. Gledao sam ga i na YouTubeu, bit će to sjajno", rekao je Van der Vaart.

VEZANI ČLANCI:

"Ove je sezone počeo i zabijati. Inače igra na poziciji ‘desetke‘, ali je u međuvremenu preselio na lijevu stranu. Vrlo je pokretan, ima sjajan dribling, odličan udarac i često zna pogoditi suprotan kut. Sviđa mi se i način na koji igra kada nije u posjedu lopte. Takav nogomet se također uklapa u stil kojeg trenera Arnea Slota", složio se s njime Jans.

VIDEO Dinamu smo 1984. na Maksimiru pustili utakmicu da ne ispadne iz lige. I Torcida je navijala za plave

Komentara 4

DE
derin
21:27 28.08.2023.

Sretno, ali završnicu Lige Nacije Perišić je trebao igrati na svojoj poziciji, jedini naš pravi krilni napadač, a ne u obrani i stalno 70,80 metara gore, dolje dvije utakmice po 120 minuta trčati i opet biti jedini izgleda preko kojeg smo stvarali šanse. Možda bi sad imali taj trofej osvojen.

MK
MKGRA
15:12 03.09.2023.

Bravo Luka, uživaj zaslužio si

DC
DC
02:59 29.08.2023.

Orsic je bolji igrac od Ivanuseca ali Dalic nije nikad u njega imao povjerenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije