KAKVA GREŠKA

Nizozemski portal proglasio Johana Cruyffa mrtvim i izazvao uzbunu

'Former Dutch football player Johan Cruyff (C), who currently works as a team coach, talks as he prepares to take part in a game of wheelchair basketball on the annual Cruyff Foundation Open Day, at t
'MARCEL ANTONISSE'
20.08.2014.
u 20:03

- Do pogreške je došlo prilikom testiranja novog sustava - kazao je urednik Philippe Remarque.

Nizozemske novine Volkskrant pogreškom su na svom portalu objavile vijest kako je legendarni nizozemski nogometaš Johan Cruyff preminuo, a sve samo zato što su testirali novu rubriku i slučajno objavili što nisu smjeli.

Vijest se socijalnim mrežama vrlo brzo proširila i nastala je prava uzbuna, sve dok se nije potvrdilo da je najbolji nizozemski nogometaš svih vremena ipak živ i zdrav.

- Ispričavamo se zbog nenamjerne pogreške Johanu Cruyfu, njegovoj obitelji i prijateljima, ali i svim našim čitateljima. Do pogreške je došlo prilikom testiranja novog sustava - kazao je urednik Philippe Remarque.

Sve u svemu, negativna reklama je isto reklama, cijeli svijet sad zna za ovaj portal.

>> Cruyff: Ma kakav Ronaldo, Messi je trenutačno najbolji

Komentara 1

ST
staro topoljanin
22:44 20.08.2014.

nit iiznnaujuce; mene su vec dva puta proglasavali da sam otpisan,ali evo me i dan danas iako stariji zivim kao dren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije