Nogometaši s milijun eura mjesečno žale se i prijete štrajkom?! Ljudi koji spašavaju živote zarađuju stotine puta manje

23.09.2024. u 18:05

Koliko li je nepoštovanja u ovim žaljenjima nogometaša budući da mjesečno zarađuju oko 400 puta više nego, prema podacima o prosječnoj plaći, europski vatrogasci koji redovito riskiraju živote kako bi pomogli drugima

Komentara 3

Avatar Panda13
Panda13
18:53 23.09.2024.

A nije isto bit nogometaš ili radnik u firmi , radnika boli briga napravi svoje i ode doma , ovi nemaju privatnosti i slobode , cjeli dan treninzi , pa utakmice i sve ih je više i više i mogu se ozlijedit i onda su nigdje ...a od tih silnih utakmica predsjednici klubova, i uefa i fifa još više beru lovu , al opet nisu igrači krivi kaj tolku plaću dobivaju jer to i narod podržava da imaju tolke plaće, bogeci koji nemaju ni za kruh se živciraju i tuku se a oni beru milione , i imaju aute, vile ...

CR
crodux
19:30 23.09.2024.

Vatrogasci par dana u godini spašavaju živote i imovinu, a ostalih 360 dana se izležavaju, žderu, piju...

Avatar Prosenjak
Prosenjak
18:48 23.09.2024.

Ovo je promašena teza a ne može ni biti drugačija kad je postavljena ba temelje socrealizma i uravnilovke. Kakve veze nogometaši imajz s plaćama vatrogasaca, pa to je stvar tržišta i tržišne ekonomije. A inače, nogometaši imaju apsolutno pravo krenuti u štrajk jer utakmica ima previše i sve određuju nekakvi tipovi sumnjivih sklonosti kao što su Infatino, Colina, Platini, Boban i slični i onda natrpaju kalendar toliko da igrači ne mogu doći do zraka a to izravno utječe na njihovo zdravlje i zato se oni imaju pravo pobuniti a mi koji volimo gledati nogomet imamo se pravo pobuniti jer prenatrpanošću kalendara gubi se kvaliteta kao što je svugdje kad kvantiteta ide bauštrb kvalitete a isto tako pocećava se jaz između bogatih klubova koji mogu sebi kupiti 25 ili 30 kvalitetnih igrača za roster koji može to sve izdržati i onih siromašnijih koji to jednostavno ne mogu pratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije