SJAJAN POSAO

Norveški genijalac za City će zabijati golove i raditi što nitko u Pepovoj momčadi ne radi

12.05.2022.
u 18:14

Ne treba ni spominjati da mladi Norvežanin ima tek 21 godinu i da, osim Kyliana Mbappéa iz PSG-a, nema boljeg napadača koji ima 23 godine ili je mlađi.

Iako Manchester City nije uspio izboriti finale Lige prvaka ove sezone, napravio je jednu dobru stvar – sklopio je sjajan posao. Naime, nakon mnogo nagađanja sada je službeno – Erling Haaland novi je igrač Manchester Cityja. Tamo stiže nakon odličnih predstava u Bundesligi, a City je objavio da postaje njihov 1. srpnja ove godine. Posao je zaključen početkom ovog tjedna, a odšteta će biti 75 milijuna eura.

– Manchester City može potvrditi da je postignut načelni dogovor s Borussijom Dortmund oko prijelaza napadača Erlinga Haalanda u klub od 1. srpnja 2022. Prijelaz ovisi o dogovoru između kluba i igrača – objavili su iz kluba.

Norvežanin je u ponedjeljak prošao liječnički pregled te je spreman potpisati dugogodišnji ugovor. Cijeli posao, uključujući njegovu plaću i bonuse, "građane" će koštati 350 milijuna eura.

Zašto je to dobar posao, pitate se? Pa Haaland će vršiti pritisak na obranu suparnika onako kako to ne radi nijedan od sadašnjih napadača Cityja, a u napadu će raditi više od toga da samo ubacuje lopte. Zabijat će golove i zabijat će ih puno!

Ne treba ni spominjati da mladi Norvežanin ima tek 21 godinu i da, osim Kyliana Mbappéa iz PSG-a, nema boljeg napadača koji ima 23 godine ili je mlađi.

Haaland je za Borussiju Dortmund upisao 88 nastupa, 85 golova i 23 asistencije i tako je došao do toga da je proglašen jednim od najboljih napadača na svijetu. U karijeri je još igrao za Molde, Bryne i RB Salzburg.

>>> Najplaćeniji nogometaši na svijetu

Komentara 2

PO
posusak1
19:01 12.05.2022.

sumnjam da će se uklopiti isto kao ni Lukaku u Chelsea

Avatar southman
southman
18:30 12.05.2022.

Više ce biti ozlijeđen nego zdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije