Tenis

Nova prepreka pred Đokovićem: Hoće li mu Biden pomrsiti račune?

Beograd: Novak Đoković održao konferenciju na turniru Serbia Open
Foto: M.M./ATA Images/PIXSELL
1/3
30.04.2023.
u 10:00

"Ovoga se plašila cijela Srbija" i "Joe Biden stopira Đokovića", objavljuju srpski mediji nakon što je u javnost izašla informacija da bi predsjednik mogao poslušati preporuke američkog Centra za zarazne bolesti i produljiti zabranu ulaska u zemlju necijepljenim osobama

Novak Đoković možda neće igrati na US Openu u kolovozu niti na turniru u Cincinnatiju početkom rujna. Američki predsjednik Joe Biden mogao bi poslušati i uvažiti preporuke Centra za zarazne bolesti (CDC), što bi moglo značiti da će i dalje vrijediti zabrana ulaska u zemlju svima koji nisu cijepljeni protiv koronavirusa trebala vrijediti i dalje, piše Daily Mail.

Novost je snažno odjeknula u srpskim medijima jer ukoliko se informacija pokaže istinitom, američki turniri bit će samo nastavak propuštenih natjecanja za najboljeg tenisača svijeta. U ožujku nije nastupio u Indian Wellsu i Miamiju upravo zato što nije cijepljen. 

Postojala su nagađanja da bi od 11. svibnja sve zabrane u SAD-u trebale biti ukinute što bi omogućilo ulazak u zemlju osobama koje nemaju cjepivo, među njima i Đokoviću, ali ishod bi mogao biti upravo suprotan.

"Ovoga se plašila cijela Srbija, Novak dobio šokantne vijesti iz Amerike", stoji u Kuriru, a pridružuju im se B92 i Blic sa "Lošim vijestima za Novaka Đokovića" i tvrdnjom da "Joe Biden stopira Đokovića". Đoković je do sad osvojio 22 Grand Slam turnira, od toga tri US Opena od kojih je posljednji bio 2018. godine.

VIDEO: Dinamo dobiva veliko pojačanje: Vraća se brončani vatreni

Komentara 5

Avatar 15545
15545
12:08 30.04.2023.

Cudno pise se o Noletu a nista o Luki Modricu koji je zapazen u Beogradu, dosa na lecenje u drzavu keve mu Radojke...

MA
mari4ca
11:01 30.04.2023.

Ako mu je tako jako stalo da igra u toj propaloj zemlji neka uđe iz Meksika autom ..nitko ga neće pitati za status..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije