Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI LUKA SUČIĆ

Nova promjena u reprezentaciji: Dalić našao zamjenu za Kovačića, pozvao Bišćanovog dragulja

Hrvatska U21 reprezentacija u Varaždinu u kvalifikacijama za EP igra protiv Norveške
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
09.10.2021.
u 11:07

Sučić će se tijekom dana priključiti momčadi koja će od 17 sati odraditi trening na pomoćnom igralištu stadiona Gradski vrt

Nakon što je Mateo Kovačić zbog akumuliranih žutih kartona otpao za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu sa Slovačkom u Osijeku (11. listopada), izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić, pozvao je u reprezentaciju mladog U-21 reprezentativca, Luku Sučića, javlja HNS.

Sučić će se tijekom dana priključiti momčadi koja će od 17 sati odraditi trening na pomoćnom igralištu stadiona Gradski vrt. Upravo će u Osijeku u ponedjeljak Hrvatska odigrati i svoju drugu utakmicu ovaj mjesec, onu protiv Slovačke.

Podsjetimo, vatreni su u svojoj prvoj utakmici listopadskih akcija protiv Cipra slavili uvjerljivim rezultatom 3:0 u gostima.  Hrvatska je do novih bodova u kvalifikacijama stigla zahvaljujući golovima Ivana Perišića (45+2), Joška Gvardiola (80) i Marka Livaje (90+2).

Dalić je istaknuo jedini minus utakmice odigrane u Larnaci.

"Od cijele utakmice jedini minus je drugi žuti Kovačića, kojeg neće biti protiv Slovačke," rekao je, a sada je našao rješenje i za to.

Podsjetimo, hrvatska mlada nogometna reprezentacija u svom je trećem nastupu u skupini A u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se 2023. godine održati u Gruziji i Rumunjskoj ostvarila i treću pobjedu svladavši u Varaždinu Norvešku sa 3-2, a baš je Sučić bio jedan od strijelaca. Zabio je naš drugi gol na susretu.

U 16. minuti Hrvatska je izborila udarac iz kuta kojega je izveo Palaversa, on je poslao prizemnu loptu prema Marinu na rubu kaznenog prostora, no ovaj ju je preskočio i ostavio na udarac Sučiću. Na putu prema golu lopta je pogodila Josipa Šutala i prevarila Klaessona, no pogodak je ipak pripisan sada već novom članu A reprezentacije.

Dodajmo i kako su strijelci za Hrvatsku bili još Roko Šimić (2) i Mario Vušković (56), dok su pogotke za Norvešku postigli Sebastian Sebulolsen (54) i Emil Ceide (58).

>> Dalićeva Hrvatska je najbolja od neovisnosti

08.10.2021.,Varazdin - Hrvatska U-21 reprezentacija u kvalifikacijama za Euro igra protiv Norveske.
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Komentara 7

BU
Bubalamala
11:53 09.10.2021.

Tako se to radi, treba graditi momčad za budučnost.Osigurati te mlade talente da ne bi više razmišljali za koga će igrati.To se vidjelo i protiv Cipra gdje su osigurani Stanišić i Jakić a sada Sučić.Nije on zamjena za Kovačića već nova snaga poslije SP jer Kovačić je jedan od nasljednika Luke Modrića koji treba voditi te mladiće.

KR
krampus9
12:40 09.10.2021.

Ja sam ga gledao jučer prvi put u životu i oduševio me kako igra

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
14:42 09.10.2021.

Ma ak je pozvao Biscanovog dragulja - to je dobitna formula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije