Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanja sa svih strana

Novak Đoković dobiva najviše odličje u Srbiji

'Serbia\'s Novak Djokovic celebrates in his match against France\'s Gael Montfils during day ten of the US Open, at Flushing Meadows, New York, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
'Mehdi TaamallahPress Association'
14.02.2012.
u 14:06

- Novak je odličje zaslužio zbog posebnih zasluga u predstavljanju Srbije - istaknuo je Tadić

Srbijanski tenisač i trenutačno svjetski reket broj jedan Novak Đoković primit će od predsjednika Srbije Borisa Tadića najviše odličje u Srbiji – Karađorđevu zlatnu zvijezdu.

– Novak je zaslužio to odličje zbog posebnih zasluga u predstavljanju Srbije u svijetu – izjavio je srbijanski predsjednik.

Đokoviću će orden biti uručen u srijedu na srbijanski Dan državnosti.

 

Komentara 3

OL
olimlak
18:33 14.02.2012.

On je dobio odlicje kao najbolji sportas planete. Pa svim je normalno da od Srba dobije ovo odlicje. POZDRAV I CESTITKE ZA NAJBOLJEG SPORTASA ! ! !

BG
BG
18:58 14.02.2012.

Hvala za takav komentar od komsiluka!

PE
peugeot
18:10 15.02.2012.

Pogledajte ga u \"Politici\"! Fotografija ga prikazuje kako sjedi u skupstinskoj klupi Doma Narodne Skupstine Srbije. Predsjednik Tadic je nadomak njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije