Vraća se na teren

Đoković oduševio fanove: Sa sinom Stefanom radi trbušnjake

Novak Đoković
Foto: Facebook
1/7
07.12.2017.
u 14:50

Povratak na teniske terene Novak je najavio za kraj godine, kad će od 28. do 30. prosinca sudjelovati na 10. izdanju ekshibicijskog turnira u Abu Dhabiju

Novak Đoković uskoro se vraća na teniske terene. Srpski je tenisač zbog ozljede lakta propustio posljednji dio sezone, a svakodnevnim treninzima želi se što brže vratiti u formu. U tome mu pomaže i sin Stefan. 

"Najbolja vježba za trbušnjake koje sam dosad radio", napisao je Novak Đoković na svom Facebooku.

Jelena i Novak Đoković nedavno su postali roditelji malene Tare. 

Povratak na teniske terene Novak je najavio za kraj godine, kad će od 28. do 30. prosinca sudjelovati na 10. izdanju ekshibicijskog turnira u Abu Dhabiju.

Komentara 12

ZE
zecipas
15:02 07.12.2017.

i u redakciji večernjeg su jednako oduševljeni. zamišljam ljude koji su oduševljeni time što netko xy radi trbušnjake?! kaj takvi postoje?

MA
matti
15:24 07.12.2017.

Vi ste stvarno bolesni vise s njim.

DU
Deleted user
17:10 07.12.2017.

Znaci sutra dolazi neda ukraden na red.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije