LOV NA VRH

Đoković: Ljubičić poznaje moju igru, zato ga je Federer uzeo za trenera

Đoković Masters
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
1/5
03.01.2016.
u 23:30

- Bit će mi čudno vidjeti Ivana na tom mjestu, ali svi smo mi profesionalci - rekao je Đoković u Dohi, uoči početka nove sezone.

Novak Đoković poručio je da je iznenađen odlukom Ivana Ljubičića da preuzme funkciju trener Rogera Federera.

- Bit će mi čudno vidjeti Ivana na tom mjestu, ali svi smo mi profesionalci - rekao je Đoković u Dohi, uoči početka nove sezone.

- Ljubičić poznaje moju igru i igru svih Rogerovih protivnika i mislim da ga je upravo zato doveo - dodao je prvi tenisač svijeta.

Švicarac je nedavno javno obznanio da od suradnje sa svojim novim trenerom očekuje osvajanje novih Grand Slam turnira (zasad ih ima rekordnih 17), a za to su potrebne pobjede nad Novakom Đokovićem.

>> Ljubičić Federeru pomaže da se vrati Grand slam naslovima

Komentara 2

Avatar babas
babas
04:01 04.01.2016.

Lukav je Federer,ali teško će i tako proći pokraj Noleta!

DU
Deleted user
09:54 04.01.2016.

Selena de Jongh · Researcher u Den Haag Federer je bio i ostao uvijek lukav. Ali da li ce mu to uspjeti u njegovoj 35. godini starosti? Pored vrlo inteligentnog Noleta je jos nekoliko vrlo dobrih tenisaca koji mogu pomrsitiiti njegove strateske planove. Dokaz je da je prosle sezone rano ispao na AO i RG.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije