Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU SJELO JEDNO PITANJE

Novak Đoković izgubio živce i vidno uzrujan napustio intervju: 'Imaš li me išta drugo pitati?'

Wimbledon
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
09.07.2024.
u 20:30

Đokovićev suparnik u četvrtfinalu je Australac Alex De Minaur, a taj je meč na rasporedu u srijedu. Srpski tenisač je u pohodu na svoj osmi naslov u Wimbledonu i rekordni 25. trofej na Grand Slam turnirima

Za nešto više od dva sata igre Novak Đoković je svladao Danca Holgera Runea sa 6-3, 6-4, 6-2 i tako stigao do svog 15. četvrtfinala u Wimbledonu i ukupno rekordnog, 60. četvrtfinala na Grand Slam turnirima, ali je u intervjuu nakon meča uzvratio navijačima njegovog suparnika za ono što je shvatio kao iskazivanje nepoštovanja prema njemu.

Nakon meča Đoković je dao izjavu na terenu u kojoj je navijačima na specifičan način poželio "laku noć" i dobacio da mu ne mogu ništa. Nedugo zatim, dao je i intervju za BBC u kojem mu pitanje novinara također nije sjelo.

Novinar Sam Harris upitao je Đokovića kako mu uspije namjestiti misli na igru u trenucima kad mu publika zviždi i ukazuje nepoštovanje. Đokovićev odgovor bio je munjevit:

- Što, nemaš me ništa drugo za pitati osim toga? Fokusirani ste samo na tu publiku ili postoji nešto drugo oko meča= - uzvratio mu je Đoković vrlo uzrujano i napustio intervju.

Đokovićev suparnik u četvrtfinalu je Australac Alex De Minaur, a taj je meč na rasporedu u srijedu. Srpski tenisač je u pohodu na svoj osmi naslov u Wimbledonu i rekordni 25. trofej na Grand Slam turnirima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Harris (@samtomharris)

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:59 10.07.2024.

Normalno da ne odgovara na idhiothske provokacije.

AN
AnimaTor
00:16 10.07.2024.

No 1 svih vremena u tenisu. Zavidni iz velikih zemalja ga ne poštuju i ne pridaju mu važnosti koliko bi trebali, Njegovim rezultatima se svi trebaju pokloniti i poštivati ih. No. tenis Majstor.

JU
JustinCase
21:47 09.07.2024.

Tata mata od tenisa. Nema boljeg!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije