Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ 37 TJEDANA...

Novak Đoković sve bliže ispisivanju povijesti tenisa

Novak Djokovic remporte la finale du tournoi de Wimbledon face à Marco Berrettini (7/6 - 6/4 - 6/4 - 6/3) à Londres
Antoine Couvercelle/PIXSELL
27.09.2021.
u 20:20

Među prvih deset nema promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Rus Danil Medvjedev, a treći Nijemac Alexander Zverev

Marin Čilić je ostao na 40. mjestu na najnovijoj ATP ljestvici objavljenoj u ponedjeljak pa je tako i ovaj tjedan najbolje rangirani hrvatski tenisač. Borna Ćorić je također zadržao prošlotjednu 50. poziciju, dok je Ivo Karlović napredovao jedno mjesto do 199. pozicije. Borna Gojo i Nino Serdarušić su nazadovali u odnosu na prošli tjedan. Gojo je pao sa 208. na 218. mjesto, a Serdarušić sa 234. na 235.

Među prvih deset nema promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Rus Danil Medvjedev, a treći Nijemac Alexander Zverev.

Novak se i ovaj tjedan tako približio Steffi Graf na vječnoj listi s najviše tjedana na prvom mjestu. Novaku nedostaje još 37 tjedana da bi stigao slavnu tenisačicu, a Rogera Federera je davno preskočio. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
21:01 27.09.2021.

I rekord vecernjeg je srusio. Vec je odavno po broju natpisa preskocio kojicku i obje danijele dvornik a sad se opasno priblizava suputici i grubinicu...

Avatar Tata1208
Tata1208
20:31 27.09.2021.

vl sve bliže svjetskom rekordu, NIKADA ni jedan medij na svijetu nije objavljival tolko članaka o zapadnim turčinima trofaznih gena ko ovaj "hrvatski"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije