PLAN JE JASAN

Novi igrač Dinama neće igrati u Ligi prvaka, na Maksimiru ga nisu prijavili, za to postoji dobar razlog

Zagreb: Ždrijeb lige prvaka sa zanimanjem se pratio u Maksimiru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
04.09.2024.
u 18:52

Podsjetimo, prvu utakmicu u grupnoj fazi nove Lige prvaka Dinamo će odigrati 17. rujna od 21 sat, i to u Münchenz protiv Bayerna.

Objavljena je lista od 25 igrača Dinama koji će u sezoni 2024-25 nastupati za plave u Ligi prvaka. Podsjetimo, Dinamo je do ponoći mogao na adresu krovne europske nogometne federacije poslati listu imena na koje računa u nadolazećoj grupnoj fazi najelitnijeg nogometnog natjecanja. S Maksimira su to i učinili, uz jednu zanimljivost.

Naime, na A-listi, među 25 igrača nije osvanulo ime Jana Oliverasa. Mladi branič pristigao ovoga ljeta na posudbu iz talijanske Rome nije se našao u europskim planovima trenera Sergeja Jakirovića. Mladić koji još uvijek čeka na svoj debi u redovima hrvatskog prvaka svoju će priliku tražiti kroz domaća natjecanja.

Uz 25 igrača na A-listi, Dinamo je poslao i B-listu na kojoj smiju biti mladi igrači ponikli iz klupske omladinske škole. Zanimljivo, među tim igračima je i Luka Vrbančić koji bi karijeru trebao nastaviti na posudbi u Lokomotivi. Na A-listi je i najnovije pojačanje, Nathaniel Mbuku te - osim Oliverasa - svi ovoga ljeta pristigli igrači.

Podsjetimo, prvu utakmicu u grupnoj fazi nove Lige prvaka Dinamo će odigrati 17. rujna od 21 sat, i to u Münchenz protiv Bayerna.

Zagreb: Ždrijeb lige prvaka sa zanimanjem se pratio u Maksimiru
1/10

Popis igrača Dinama za Ligu prvaka (zvjezdicom su označeni igrači s B liste)

Vratari: Danijel Zagorac, Antonijo Rajić*, Ivan Filipović, Ivan Nevistić

Braniči: Takuya Ogiwara, Raúl Torrente, Maxime Bernauer, Samy Mmaee, Ronaël Pierre-Gabriel, Stefan Ristovski, Kévin Théophile-Catherine, Noa Mikić*, Marko Zebić*, Leon Jakirović*

Vezni: Arijan Ademi, Luka Stojković, Lukas Kačavenda, Martin Baturina*, Petar Sučić, Josip Mišić, Marko Rog, Luka Vrbančić*, Tomas Baković*, Sven Šunta*, Patrik Horvat*, Branko Pavić*

Napadači: Bruno Petković, Arbër Hoxha, Sandro Kulenović, Juan Córdoba, Marko Pjaca, Nathanaël Mbuku, Mislav Ćutuk*, Tin Miljak*, Dario Špikić

Ključne riječi

Komentara 2

AK
ak47
19:06 04.09.2024.

A koji je to dobar razlog da neigra taj mladic?

NO
Noštromo
19:43 04.09.2024.

Koliko ih ima prijavljenih za Ligu prvaka, a da su rođeni u Zagrebu i Zagebačkoj županiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije