IDE MU...

Novi podvig Bilića, odigrao 2:2 s Manchester Cityjem

West Ham - City
Foto: Reuters
1/8
23.01.2016.
u 20:31

Zanimljivo da su pogotke zabila samo dva igrača, Enner Valencia i Sergio Aguero.

Slaven Bilić je na klupi West Hama upisao još jedan sjajan rezultat protiv velikih engleskih klubova. Bilić je kod kuće odigrao 2:2 s konkurentnom za naslov Manchester Cityjem.

Zanimljivo da su pogotke zabila samo dva igrača. Enner Valencia je West Ham doveo u vodstvo već u prvoj minuti. Sergio Aguero je u devetoj izjednačio iz jedanaesterca.

Valencia je zatim u 56. minuti zabio za 2:1 da bi konačni rezultat postavio Aguero u 81. Argentinski napadač u posljednjim je trenucima imao priliku zabiti za pobjedu i hat-trick, ali je Adrian obranio njegov udarac. Za kraj drame, Kouyate je u posljednjoj sekundi pogodio gredu.

Bilić je posljednje tri minute u igru stavio Nikicu Jelavića.

West Ham je nakon 23 odigrana kola na šestom mjestu sa 36 bodova, dok je City drugoplasirana momčad sa 44, tri manje od vodećeg Leicestera.

>> Andrej Kramarić debitirao, Hoffenheim osvojio bod protiv Bayera

Komentara 3

GU
General_U
21:44 23.01.2016.

bravo sport bili.

BL
blackpetar
22:40 23.01.2016.

di je sad onaj lik koji iz tjedna u tjedan trkelja kako je Bilić sucajni trener 😂😂😂

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:25 23.01.2016.

Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije