IZVAN STROJA

Novi šok na Poljudu: Jedan od ključnih igrača Hajduka propušta veliki derbi s Dinamom

Susret 20. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke
Milan Sabic/PIXSELL
06.02.2023.
u 18:57

Dvije vrlo važne utakmice u roku od mjesec dana propustiti će ponajbolji igrač splitskog prvoligaša

Rijeka je potopila splitski Hajduk u Jadranskom derbiju, ali to nisu jedine loše vijesti za navijače bijelih. Emir Sahiti teže se ozlijedio u posljednjoj utakmici i prve prognoze govore kako ga neće biti oko mjesec dana, što znači da će propustiti ogled s Dinamom i Kup susret u Gradskom vrtu kod Osijeka

Nogometašu Hajduka je stradao gležanj i morao je na nosilima napustiti travnjak, službene informacije će biti objavljene nakon što se obave temeljiti pregledi. 

05.02.2022., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 20. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Emir Sahiti Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Sahiti je ove sezone odigrao 22 utakmice i postigao četiri pogotka, trener Ivan Leko je dobio novu glavobolju jer je kosovski reprezentativac praktički nezamjenjiv. 

Od prije su ozlijeđeni kapetan Lovre Kalinić i Josip Elez, dok Mikanović i Lovrencsics figuriraju kao prve zamjene za ozlijeđenog ofenzivca Splićana. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 2

SP
Stari panj
22:09 06.02.2023.

Derbi podrazumijeva približno jednake suparnike, što ovdje nije slučaj.

BE
Berri
19:22 06.02.2023.

Ozljede sastavni dio nogometa. Lovre Kalinić, Elez, Sahiti, Nikola nije spreman za više od 25 minuta, ali bit će tu još ozljeda. Bez obzira na ozljede, tu treba početi pobjeđivati kao nekad. Nekad je Hajduk mogao imati po 3 do 4 pobjede zaredom, a bilo je puno teže i manje novca. Igrači su voljeli Hajduka, a ovi su samo alibi ansambl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije