Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POTRAZI ZA STRATEGOM

Novi udarac za Bayern: I treći trener dao 'košaricu' bavarskom velikanu

Bundesliga - Bayern Munich v 1. FSV Mainz 05
Foto: Michaela Stache/REUTERS
1/5
02.05.2024.
u 14:38

"Ja sam austrijski izbornik i ovaj posao mi donosi veliko zadovoljstvo. Zato sam odlučan da zajedno nastavimo zacrtani put", odbacio je Rangnick nagovještaje preuzimanja Bayerna.

Austrijski nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa. Austrijski nogometni savez (ÖFB) u priopćenju za medije napisao je kako je 65-godišnji izbornik austrijske reprezentacije odbio Bayernovu ponudu te ostaje na čelu izabrane postave koja će nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj za mjesec i pol.

"Ja sam austrijski izbornik i ovaj posao mi donosi veliko zadovoljstvo. Zato sam odlučan da zajedno nastavimo zacrtani put", odbacio je Rangnick nagovještaje preuzimanja Bayerna.

"Želio bih naglasiti da nisam odbio Bayern, već sam se samo odlučio za svoju sadašnju momčad i težnju našim zajedničkim ciljevima. Sva je pažnja usmjerena na Europsko prvenstvo. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da se u Njemačkoj plasiramo jako visoko"

Austrija će na Europskom prvenstvu igrati u skupini D zajedno s Nizozemskom, Francuskom i Poljskom.

Bayern ostaje bez trenera za sezonu 2024/25 nakon što su se Bavarci i Thomas Tuchel dogovorili o raskidu na kraju ove sezone. Bayern je polufinalist Lige prvaka, ali u domaćem prvenstvu zauzima drugo mjesto iza već okrunjenog prvaka Bayera iz Leverkusena.

Kako prenosi dpa, Bavarcima su "košaricu" dali i Španjolac Xabi Alonso, koji će nastaviti voditi Bayer, te Julian Nagelsmann, koji je njemački izbornik.

Prema pisanju njemačkih i španjolskih medija, kandidati za klupu Bayerna su i Talijan Roberto de Zerbi (Brighton) te Francuz Zinedine Zidane, koji je bez kluba.

 
 
Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
14:59 02.05.2024.

Bjelica ce biti spreman... i Niko Kovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije