NE GLASUJU

Novi udarac za 'Mamićevu struju'. Ured za opću upravu odbio je prigovor izbačenih skupštinara Dinama

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
Denis Kapetanovic/PIXSELL
24.02.2023.
u 21:20

Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne poslove odbio je prigovor petorice skupštinara koji su inače pripadnici klana Zdravka Mamića

Bitka za hrvatskog prvaka Dinama još uvijek traje, ali novi težak udarac pretrpila je struja Zdravka Mamića. Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne poslove odbio je prigovor petorice skupštinara koji nisu imali pravo glasa na sjednici skupštine koja se održala 12. prosinca. Radi se o  Damiru Žigroviću, Mati Tokiću, Mariju Primorcu, Hrvoju Knezu i Mariju Pašaliću.

Dakle, ovo je još jedna potvrda toga da navedena imena neće imati ni pravo glasa na ključnoj skupštini u bitki za Dinamo, onoj koja je na rasporedu 9. ožujka.

- Građanski nogometni klub Dinamo zaprimio je rješenje Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove koji je utvrdio da se odbija prigovor Damira Žigrovića, Mate Tokića, Maria Primorca, Hrvoja Kneza i Maria Pašalića, izjavljen protiv Zapisnika o provedenom nadzoru ovog Gradskog ureda.

- Nesporno je utvrđeno da je postupanje službenika ovog Gradskog ureda u postupku provođenja nadzora nad prijavom podataka u registar udruga provedeno zakonito te je u skladu sa člankom 122. stavak 3. Zakona o općem upravnom postupku riješeno kao u izreci rješenja - objavili su na web stranicama kluba iz Maksimirske 182. 

Komentara 2

DU
Deleted user
23:27 24.02.2023.

Gradski ured za opću upravu, kakve gluposti,kako su oni iznad statuta kluba?

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
23:19 24.02.2023.

Zdravko hvala ti za jaki Dinamo koji čini jaku Hrvatsku reprezentaciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije