SVI TO KOMENTIRAJU

O ovom Mandžukićevu potezu bruji cijela Italija, pogledajte što je napravio!

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
20.05.2019.
u 09:21

"Kakav gol Mandžukića", navodi Corriere dello Sport i dodaje: "Mandžukić je iz nemoguće pozicije gurnuo loptu vrataru kroz noge."

Juventus i Atalanta sinoć su u 37. kolu talijanskog prvenstava odigrali 1:1, a pogodak za talijanskog prvaka zabio je bivši vatreni Mario Mandžukić.

Mandžukić je u igru ušao u 61. minuti i 19 minuta kasnije zabio gol. I to kakav. Juan Cuadrado dugačkom loptom nabacio je u šesnaesterac, a Mandžukić je na drugoj stativi uklizao i gurnuo loptu kroz noge Pierluigiju Golliniju za 1:1.

O ovome remek-djelu Mandžukića pišu brojni navijači na društvenim mrežama, a gol je impresionirao i talijanske novinare.

"Kakav gol Mandžukića", navodi Corriere dello Sport i dodaje:

"Mandžukić je iz nemoguće pozicije gurnuo loptu vrataru kroz noge."

Bila je to slavljenička večer u Torinu za Massimiliana Allegrija, Cristiana Ronalda i Andrea Barzaglija. Uoči početka utakmice Ronaldo je dobio nagradu za najkorisnijeg igrača Serie A ove sezone, dok su Allegri i Barzagli posljednji put nastupili u Torinu.

Allegri na kraju ove sezone napušta klupu Juventusa, a Mandžo se od trenera oprostio i na Instagramu.

– Bio je užitak raditi s vama, gospodine Allegri. Sjajan ste trener, učitelj i veliki gentleman. Sretan sam što sam mogao učiti od vas. Želim vam sve najbolje u budućnosti, na terenu i izvan njega – napisao je Mandžukić.

Ključne riječi

Komentara 11

BR
brzzzy
09:49 20.05.2019.

Mario ti si car .... Čestitam na tvom radu i promociji sporta sportskog ponašanja... SRETNO...

Avatar southman
southman
10:42 20.05.2019.

Bravo za Mandžu. Zabio je gol iz gotovo nemoguće situacije !

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
10:06 20.05.2019.

Kakav povratak. Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije