Opet smeta kiša

Odgođena utakmica Rijeke i Osijeka, teren je oštećen

Rijek, Hrvatski dragovoljac
Nel Pavletić/Pixsell
03.02.2014.
u 13:02

- Obilne kiše podigle su izvore podzemnih voda zbog čega je na sjevernom dijelu igrališta došlo do podizanja travnjaka na površini od gotovo 400 kvadratnih metara

Sutra se trebala igrati prva utakmica četvrtfinala Hrvatskog kupa između Rijeke i Osijeka, ali je odgođena.

Zbog vremenskih neprilika i lošeg stanja travnjaka na Kantridi, klubovi su se dogovorili da bi bilo bolje da se ne igra.

- Obilne kiše podigle su izvore podzemnih voda zbog čega je na sjevernom dijelu igrališta došlo do podizanja travnjaka na površini od gotovo 400 kvadratnih metara. Pumpama se pokušavaju izbaciti podzemne vode i tako barem spriječiti daljnja šteta, ali očito je da se pod ovakvim uvjetima utakmica ne može odigrati – rekao je direktor HNK Rijeka Vlado Čohar.

Utakmica bi se tako trebala odigrati 12. veljače.

>>Pamić uoči Dinama: U užasnom smo stanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije