Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUPA U DINAMU

Podršku nije imao Dario Šimić, ali možda hoće netko 'podobniji' i s manje 'svojega ja'

11.10.2023.
u 21:00

U ovom trenutku kontinuitet, kad je o prvoj momčadi riječ, imat će Sergej Jakirović. On dobro poznaje svoju momčad i zna kakvi bi mu igrači trebali u zimskom transfernom prozoru, vjerojatno ih i on već prati i pratio ih je i u dogovoru sa Šimićem. No, ne bi bilo dobro Jakiroviću uz trenerski posao dodati i funkciju sportskog direktora

Komentara 7

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
21:28 11.10.2023.

Nisam mogao raspoznati baš ništa po čemu se Šimić dokazao kao znalac u posljednjih sedam mjeseci provedenih u Dinamu! Više štete nego koristi je bilo od njega.

BI
bikica7
22:34 11.10.2023.

Šimiću, doista si odradio svoju prljavu dionicu. Dinamo je rasprodan, razvlašten i pretvoren u zgubidana kao Hajduk. Da imaš savjesti sramio bi se.

EJ
ejStef
22:05 11.10.2023.

Šimić je imao ideju Dinama poput Sherifa, a zadatak mu je bio očistiti DInamo od neistomišljenika, te skresati troškove. To ne može biti popularno, a i ispalo je jako loše... U svemu tome nije jasna ideja dovođenja osrednjih igrača u srednjim godinama koji onda ne mogu niti igrati malo jače utakmice, ne može ih se prodati i na kraju se sigurno izgubi na njima. Što će ti igrač koji može igrati protiv 3-4 ekipe u HNL i možda u nekoliko utakmica kupa? Za to onda radije uzmeš nekog iz juniora... Uglavnom, Dinamo nasušno treba struku u upravi i u strukturama kluba, a ne samo ekipu kojoj je cilj putovati s klubom i sjediti u loži na utakmicama. Šimić je sve rastjerao, ne znam gdje će sada naći nove, kvalitetne ljude. Nije to samo sportski direktor... Onda se donese neki plan i proračun, te se planski svake godine radi prema tome. Od škole, preko skautinga na dalje. Sada nema ničega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije