EVO KAKVO JE STANJE

Oglasio se agent Stipe Biuka i razjasnio kakva je situacija s Hajdukovom zvijezdom

Pula: Istra i Hajduk odigrali utakmicu 26. kola Prve HNL
Srecko Niketic/PIXSELL
06.08.2022.
u 12:16

Mogući transfer talentiranog Hajdukovca zainteresirao je hrvatsku nogometnu javnost.

Izašla je vijest kako Stipu Biuka prati jedan njemački prvoligaš i spreman je dati Hajduku šest milijuna eura plus razne bonuse. Nedugo zatim, agent Dženis Mujičić javio se za portal Index i rekao kako postoje čak tri ponude.

- Stipe ne razmišlja o odlasku, ali ni o ostanku. Ako dođe prava ponuda, vidjet ćemo. Ne znam za koliko bi ga Hajduk bio spreman pustiti, ali znam da nema žurbe za prodaju ni s Hajdukove ni s Biukove strane - rekao je Mujičić te naglasio da je na njemu samo da ispregovara plaću za svog klijenta ako ga Hajduk pristane prodati.

Dakle, sve je na mladom Vatrenom i splitskom klubu, ostaje dojam da je blagajna popunjena i da svi smatraju kako je Stipin ostanak na Poljudu - najbolje riješenje.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RedTree
13:23 06.08.2022.

Fokusirati se na utakmice, prvo Vitoriu, koja će se boriti žestoko i dati sve od sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije