Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Olić: City nam je najveće iskušenje, ali bodovi ostaju

olic
afp
26.09.2011.
u 21:19

U Münchenu će Bayern biti domaćin Manchester Cityju, a naš je napadač optimističan.

Naš reprezentativac Ivica Olić priključit će se momčadskim treninzima u srijedu, dan nakon dvoboja Lige prvaka njegova Bayerna s Manchester Cityjem u Münchenu. Olić kaže:

– Bit će to velika utakmica, žao mi je što ću je propustiti, obožavam takve okršaje! Dolazak Cityja najveće nam je iskušenje u dosadašnjem dijelu sezone, engleska se momčad pojačala i treba očekivati junački dvoboj. No uvjeren sam u pobjedu, moji dečki također igraju izvrsno i bodovi će ostati u Münchenu – kaže Olić.

Danijel Pranjić je među kandidatima za nastup, vidjet ćemo hoće li mu trener Jupp Heynckess pronaći mjesto na terenu ili na klupi. Inače, bit će to prvi okršaj Bayerna i Cityja, dosad još nikad nisu igrali! A Cityjev ofenzivni veznjak David Silva govori:

– Nismo bez šansi u Münchenu. Bayern je iskusniji od nas u takvim utakmicama, ali mi rastemo iz tjedna u tjedan i siguran sam da ćemo igrati vrlo dobro – naglašava Španjolac u Cityjevu dresu.

U drugoj utakmici te skupine Napoli će ugostiti Villarreal, a branič talijanskog kluba Moreno Ferrario naglašava:

– U ovoj je skupini samo Bayern objektivno bolji od nas! Napoli će se ravnopravno boriti za drugu poziciju s Cityjem i Villarrealom. Bod koji smo donijeli iz Manchestera potvrđuje našu snagu. Villarreal je vrlo dobar, na istoj razini kao i Manchester City. Pobijedimo li, to bi mogli biti ključni bodovi u utrci za drugo mjesto – kaže Ferrario.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije