TRAGEDIJA

Omiljeni kapetan (35) i bivši igrač europskog prvaka umro od srčanog udara. Tuga u slavnom klubu

Pixabay
25.10.2024.
u 07:47

Kao kapetan je vodio olimpijsku reprezentaciju Maroka na Olimpijskim igrama u Londonu 2012., dok je za seniorsku vrstu upisao 28 nastupa uz četiri pogotka.

Nekadašnji marokanski reprezentativac Abdelaziz Barrada iznenada je preminuo u Francuskoj od posljedica srčanog udara, objavila je službena stranica Ligue 1. Imao je samo 35 godina, cijela francuska javnost je u šoku.  Rođen u francuskom Provinsu, Barrada se odlučio nastupati za reprezentaciju rodne zemlje svojih roditelja.

Kao kapetan je vodio olimpijsku reprezentaciju Maroka na Olimpijskim igrama u Londonu 2012., dok je za seniorsku vrstu upisao 28 nastupa uz četiri pogotka.  Nastupao je za španjolski Getafe te pritom ostvario učinak od 66 utakmica, osam golova i devet asistencija, a u francuskom Marseilleu upisao je  45 utakmica, tri gola i devet asistencija. 

VEZANI ČLANCI:

Prve igračke korake je napravio u Senart-Moissyju, a kao junior nastupao je za B momčad PSG-a. Karijeru je završio 2021. u francuskom niželigašu Lusitanosu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije