Velika vijest

Donosimo detalje: Oršić sve dogovorio s Bjeličinim Trabzonsporom

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/5
27.06.2023.
u 12:53

Poznato je kako je Bjelica bio pokretačka snaga iza ovoga transfera, a preostaje samo vidjeti koliku će odštetu klubovi dogovoriti. Oršić je bio u Southamptonu koji je ispao u drugu ligu, a nova vrata otvara mu stari trener.

Mislav Oršić dogovorio je sve uvjete transfera u Trabzonspor pod vodstvom Nenada Bjelice. Bjelica je Oršića doveo i u Dinamo, a sada će ga odvesti i u Tursku. Poznato je kako je Bjelica bio pokretačka snaga ovoga transfera, a preostaje samo vidjeti koliku će odštetu Southampton i Trabzonspor dogovoriti. Izvjesno je da Dinamo više nema prilike dovesti ga u svoje redove.

Podsjetimo, u Engleskoj je stavljen na klupu Southamptona koji je sezonu završio ispadanjem iz prve lige. Već dugo Bjelica želi dovesti svog igrača od povjerenja i smatra da bi mu iznimno pomogao u podizanju Trabzonspora u vrh turskoga nogometa. Oršić još nije potpisao za turski klub, a vjeruje se da bi u slučaju dogovora klubova i taj segment mogao uslijediti s obzirom na to da su u tijeku intenzivni pregovori.

VEZANI ČLANCI:

Vrijednost posla trebala bi se popeti na oko četiri milijuna eura, no mogao bi uključivati i razmjenu igrača uz samu novčanu naknadu. Pričalo se i o njegovu povratku u Dinamo, no nije sigurno koliko je uprava kluba zainteresirana za dovođenje igrača koje neće kasnije moći prodati za cijenu veću od one za koju su ih doveli.

VIDEO Vatreni igrao 120 minuta u finalu Lige nacija, a sad je snimljen kako kopa u polju

Komentara 8

MI
Misko12
13:03 27.06.2023.

Pa nije to nikakva posebna vijest, jer dinamo sa šimićem ne može i ne zna kupiti ni razlikovati sliku od pravog igrača

DU
Deleted user
13:30 27.06.2023.

Ovaj Šimić nema znanja za Dinamo. Nažalost Dinamo je igrački pao zadnjih godinu dana. Vrijeme je da Šimić ode kao i sadašnja uprava!

Avatar Idler 3
Idler 3
14:29 27.06.2023.

Ora, sretno kam god odeš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije