Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐENI VATRENI

Oršić za VL otkrio kako teče oporavak: Želio sam se vratiti u Dinamo, ali postojale su prepreke

22.10.2023.
u 15:05

'Najteže mi je bilo nekoliko dana nakon ozljede, dok nisam prihvatio da mi se to dogodilo. Stvarno sam to brzo prihvatio. No dođe mi nekad teško, kada treniram ili kada gledam neku utakmicu na TV-u, pa pomislim zašto se to meni moralo dogoditi. Dobro sam se nosio s tim, sve je to dio sporta' rekao je Mislav za Večernjak.

Komentara 5

NE
Nemanadimak
16:05 22.10.2023.

Glavu gore Mislave i zelim ti brz oporavak i povratak nogometnim terenima i jos puno lijepih golova. Jedan od rijetkih dobrih igraca koji su i kao osobe prva liga.

HE
Hercdesetka
16:08 22.10.2023.

Vrati se Mislave jer Dinamo bez tebe tone i tone.

DC
DC
16:10 22.10.2023.

Odlican igrac i jos bolja osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?