Ždrijeb

Osijek i Hajduk doznali su prve europske protivnike. Pogledajte protiv koga igraju hrvatski klubovi

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1
Davor Javorovic/PIXSELL
19.06.2024.
u 14:23

Splićani će u prvom dvoboju ugostiti farskog HB Tórshavna, a Osječani pobjednika dvoboja između litavskog Šiauliaija i estonske Levadije Tallinn

U 14 sati u Nyonu održao se ždrijeb za drugo pretkolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Hrvatski predstavnici u ždrijebu bili su Hajduk i Osijek. Hajduk je ždrijeb započeo kao nositelj u putu neprvaka u grupi 3 s poljskom Legijom, austrijskom Austrijom Beč, češkom momčadi Mladá Boleslav i pobjednikom dvoboja između makedonskog Tikveša i islandskog Breiðablika. Nenositelji i potencijalni protivnici Hajduka bili su kosovska Drita, farski HB Tórshavn, finski Ilves Tampere i litavski FK Transinvest, kao i pobjednik dvoboja između velškog Caernarfon Towna i sjevernoirskog Crusadersa.

VEZANI ČLANCI:

Hajduk je izvukao farski HB Tórshavn. Prva utakmica trebala bi se igrati 25. srpnja na Poljudu, a uzvrat bi trebao biti na redu 1. kolovoza na Farskim otocima. Osijek se našao u grupi 4, gdje je bio nositelj s ukrajinskim Dniprom, bosanskim Zrinjskim te pobjednicima dvoboja između kosovske Malisheve i crnogorske Budućnosti i armenske Noah i makedonske Shkëndije. Mogući protivnici Osijeka bili su mađarska Puskás Akadémia, bugarski CSKA 1948, malteški Sliema Wanderersi, kao i pobjednici dvoboja između litavskog Šiauliaija i estonske Levadije Tallinn i slovenskog Brava i velškog Connah's Quay Nomadsa.

Osijek je izvukao pobjednika između litavskog Šiauliaija i estonske Levadije Tallinn. Prva utakmica trebala bi se igrati 25. srpnja u Osijeku, a uzvrat bi trebao biti 1. kolovoza u Litvi ili Estoniji.

 

 

Komentara 2

Avatar Platonix
Platonix
17:58 19.06.2024.

što ti je nesreća, ajdug opet izvukao najtežeg protivnika, pa ne moš tako prosperirati, đaba novci, đaba srce ajdučko kad je prepreka nepremostiva😂😂😂😂😂

Avatar southman
southman
14:44 19.06.2024.

Teški protivnici 😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije