IMALI SREĆE

Osijek i Rijeka sjajno prošli na ždrijebu za 2. pretkolo Konferencijske lige. Ovo su im protivnici

Osijek:  Osijek i Rijeka igraju posljednje, 36. kolo HNL-a
Dubravka Petric/PIXSELL
21.06.2023.
u 13:28

Dva hrvatska prvoligaša pomazila je sreća na ždrijebu u sklopu kvalifikacija za Konferencijsku ligu

Danas je od 13 sati održan ždrijeb 2. kola Konferencijske lige, a u njemu su se našli Osijek i Rijeka. Oba kluba su bila nositelji i prošli su jako dobro.  Rijeka će igrati protiv pobjednika duela Dukagjini (Kosovo) / Europa (Gibraltar). Rijeka je imala sreće, mogla je izvući švicarski Luzern, a dobila je najlakšeg protivnika. 

Osijek je također prošao vrlo dobro i igrat će protiv mađarskog ZTE-a što je svakako prolazan protivnik, očekuje se jedno od najbrojnijih gostovanja Slavonaca u povijesti kluba. Podsjetimo, Hajduk će se u ovo natjecanje uključiti u trećem pretkolu i neće biti nositelj kao niti Osječani. U toj fazi natjecanja od hrvatskih klubova jedino će Rijeka biti nositelj.

Inače, oba naša predstavnika u drugom pretkolu igrat će prve susrete na domaćim terenima Pampasa odnosno Rujevice. 

VEZANI ČLANCI:

Utakmice drugog pretkola su 27. srpnja i 3. kolovoza, a trećeg pretkola 10. i 17. kolovoza. Ždrijeb trećeg pretkola je 24. srpnja.

Komentara 1

ZG
zg1985
13:39 21.06.2023.

osijek ce dobit porciju od zte-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije