NADOKNADA UTAKMICE

Osijek objavio informacije o ulaznicama za derbi s Hajdukom: Posebna napomena za sve navijače

Osijek: Navijači uživali na otvorenom danu tribina novog stadiona
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
01.11.2023.
u 18:02

"Tijekom zaštićene prodaje prednost pri kupovini ulaznica imat će svi koji su imali kupljenu ulaznicu za jednu od ovosezonskih domaćih utakmica NK Osijek", navode iz kluba

U srijedu, 8. studenog, Osijek i Hajduk igrat će odgođenu utakmicu trećega kola HNL-a. Susret se igra na Opus Areni od 17 sati, a uoči utakmice domaćini su objavili sve detalje o prodaji ulaznica.

"Tijekom zaštićene prodaje, od četvrtka 2. do subote 4. studenog, prednost pri kupovini ulaznica imat će svi koji su imali kupljenu ulaznicu za jednu od ovosezonskih domaćih utakmica NK Osijek. U četvrtak 2. studenog na Ticket pointu počet će zaštićena prodaja ulaznica za zaostalu utakmicu 3. kola SuperSport HNL-a protiv HNK Hajduk na rasporedu 8. studenog u 17 sati na stadionu Opus Arena", navode iz kluba.

GALERIJA Osijek šokirao čitav Poljud i potopio Hajduk

Osijek: Navijači uživali na otvorenom danu tribina novog stadiona
1/42

"Zaštićena prodaja ulaznica trajat će do subote 4. studenog, a radno vrijeme Ticket pointa bit će od 10 do 18 sati. Tijekom zaštićene prodaje prednost pri kupovini ulaznica imat će svi koji su imali kupljenu ulaznicu za jednu od ovosezonskih domaćih utakmica NK Osijek", stoji u priopćenju.

VEZANI ČLANCI:

"Provjera će se vršiti uz predočenje osobnog dokumenta i uvidom u sustav do sada prodanih ulaznica. Slobodna prodaja ulaznica na Ticket pointu vršit će se u ponedjeljak 6. i utorak 7. studenog od 10 do 18 sati. Za utakmicu protiv HNK Hajduk neće biti online prodaje ulaznica. Na dan utakmice neće biti prodaje ulaznica za utakmicu protiv HNK Hajduk", napominju iz Osijeka.

Ova se utakmica trebala igrati još početkom kolovoza, no klubovi su se dogovorili za njenu odgodu jer su i jedni i drugi imali europske utakmice, točnije kvalifikacije za Konferencijsku ligu. U europsko natjecanje nisu se plasirali pa im je s toga sav fokus na domaćem prvenstvu. Na toj ljestvici, Hajduk je drugi, a Osijek četvrti s dva boda manje.

VIDEO Zbog Hrvatske odbila silne milijune, a danas se ustaje u 4 ujutro da preživi...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije